Την απόφαση της να μην ασχοληθεί με τα υβριδικά αυτοκίνητα, αλλά να μεταβεί απευθείας στα ηλεκτρικά, ανακοίνωσε η Rolls-Royce μέσω του CEO της, Torsten Muller-Otvos, ο οποίος δήλωσε πως τα ηλεκτρικά συστήματα κίνησης αποτελούν το μέλλον της αυτοκίνησης και πως οι πελάτες της εταιρίας δεν πρέπει να συμβιβαστούν με την υβριδική τεχνολογία. Συγκεκριμένα είπε:

Η ηλεκτροκίνηση είναι ο δρόμος προς τα εμπρός και δεν υπάρχει το βήμα της υβριδοποίησης για εμάς. Οι ηλεκτροκινητήρες είναι το μέλλον και δεν κάνουμε λάθος. Υπάρχει μια στιγμή, που για την ώρα κανείς δεν μπορεί να προβλέψει, που οι κινητήρες εσωτερικής καύσης θα αποτελούν παρελθόν. Αυτό θα πάρει πολύ καιρό, αλλά θα συμβεί.

Η υβριδοποίηση είναι μια τάση της εποχής και δεν είναι τόσο επαναστατική για μια εταιρία σαν την Rolls-Royce και για τους πελάτες της.

Τέλος ο CEO της Rolls-Royce είπε πως ετοιμάζουν αυτόνομη τεχνολογία, παρότι αυτή για την ώρα δεν είναι στις προτεραιότητές τους, μιας και οι πελάτες της δεν οδηγούν οι ίδιοι τα αυτοκίνητα, αφού έχουν σοφέρ.