Το BMW Group “μπαίνει στη πρίζα”

Σχετικά άρθρα

Το BMW Group ανακοίνωσε με τον πιο επίσημο τρόπο πως μπαίνει στην ηλεκτρική εποχή μιας και όλα τα μοντέλα της που εφοδιάζονται με κινητήρες εσωτερικής καύσης, μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα θα προσφέρονται είτε με plug-in υβριδικούς κινητήρες, είτε με ηλεκτροκινητήρες.

Το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο θα είναι αυτό που ετοιμάζει η MINI. Θα βασίζεται στο 3θυρο αμάξωμα της εταιρίας και η παραγωγή του ηλεκτροκινητήρα θα γίνεται στα εργοστάσια των γερμανικών πόλεων Dingolfing και Landshut, με την παραγωγή του μοντέλου να γίνεται στο εργοστάσιο της MINI στην Οξφόρδη της Αγγλίας.

Του χρόνου θα κυκλοφορήσει στην αγορά και το i8 Roadster, ενώ το 2020 περιμένουμε την αμιγώς ηλεκτρική έκδοση της X3. To 2021 θα δούμε το iNext. Στόχος του BMW Group είναι έως το 2025 το 15%-25% των συνολικών πωλήσεών της κάθε χρόνο να αντιπροσωπεύεται από ηλεκτρικά και υβριδικά μοντέλα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Κάπως έτσι θα είναι η νέα BMW X3

Μέσα στους επόμενους μήνες η BMW θα παρουσιάσει τη νέα, τέταρτη γενιά της X3 και αυτές οι renderings φωτογραφίες μας δείχνουν πως θα μοιάζει...

Μεγαλύτερη και πιο αεροδυναμική η νέα BMW X3

Η BMW έδωσε στη δημοσιότητα μια σειρά από καμουφλαρισμένες φωτογραφίες της νέας, τέταρτης γενιάς, της X3, που αναμένεται να παρουσιαστεί εντός του 2024. Η...