GP Ουγγαρίας 2017, FP1: Ταχύτερος ο Ricciardo

Σχετικά άρθρα

FP1

Κι ενώ οι περισσότεροι ίσως να περιμένουν μάχη μόνο μεταξύ των Mercedes και Ferrari, ο Daniel Ricciardo ήταν αυτός που σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο στα πρώτα ελεύθερα δοκιμαστικά του Ουγγρικού Grand Prix, δείχνοντας πως η Red Bull Racing μπορεί να κάνει ζημιά, αφού η πίστα δεν έχει απαιτήσεις από τον κινητήρα. Μάλιστα, η αυστριακή ομάδα έχει νέο αεροδυναμικό πακέτο στο Hungaroring, με την ελπίδα πως θα αυξηθεί η ανταγωνιστικότητα της RB13.

Η διαφορά του Αυστραλού από τον δεύτερο Kimi Raikkonen είναι πάνω από δύο δέκατα, με τον Lewis Hamilton να βρίσκεται στην τρίτη θέση, ωστόσο δε θα πρέπει να βγάζουμε συμπεράσματα από το FP1, διότι έχουμε στη στο παρελθόν πως τα πράγματα συνήθως αλλάζουν κατά τη διάρκεια του 3ημέρου. Στην τέταρτη θέση ο Max Verstappen, μπροστά από τους Valtteri Bottas, Sebastian Vettel, Fernando Alonso, Stoffel Vandoorne, Nico Hulkenberg και Jolyon Palmer.

Το FP2 θα ξεκινήσει στις 15:00 ώρα Ελλάδας.

Αποτελέσματα

Τα highlights

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...