Ricciardo: Το νέο πακέτο μεταμόρφωσε το μονοθέσιο!

Σχετικά άρθρα

Μια ομάδα που έχει δείξει εξαιρετικά δείγματα όσον αφορά την βελτίωση του μονοθεσίου εντός της σεζόν είναι η Red Bull. Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος οι Αυστριακοί ξεκίνησαν ως η τρίτη δύναμη του grid. Πέρυσι, κατάφεραν να προσπεράσουν τη Ferrari, κάτι που φέτος δείχνει πιο δύσκολο. Παρ’ όλα αυτά, οι τεχνικοί στο Milton Keynes δεν το βάζουν κάτω, γι’ αυτό κι ετοίμασαν μια μεγάλη αναβάθμιση για το Ουγγρικό Grand Prix.

Αν κρίνουμε από την σημερινή ταχύτητα της RB13, ιδιαίτερα στα χέρια του Daniel Ricciardo, τότε η αναβάθμιση αποδίδει όπως περίμεναν οι μηχανικοί. Το αυστριακό μονοθέσιο διαθέτει νέα εμπρός αεροτομή, νέα πίσω αεροτομή, νέα sidepods, νέο πάτωμα και νέους καθρέφτες, με τον Αυστραλό να είναι πλήρως ικανοποιημένος, γνωρίζοντας βέβαια ότι ακόμα είναι Παρασκευή. Ωστόσο, δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να διεκδικήσουν την pole position αύριο.

Σήμερα φαίνεται πως μπορούμε να παλέψουμε για την pole, οπότε ας δούμε αύριο. Έχω αρκετή αυτοπεποίθηση μετά από σήμερα. Είμαι χαρούμενος. Αν μπορέσουμε να το διατηρήσουμε αυτό αύριο, είναι ένα B-Spec μονοθέσιο, οπότε σήμερα ήταν περισσότερο σαν να έχουμε ένα B-Spec μονοθέσιο. Το πρωί ήταν δυνατό, είχαμε ρυθμό από την αρχή της περιόδου. Ακόμα και ο αγωνιστικός ρυθμός ήταν καλός, και το απόγευμα το επαναλάβαμε πάλι σε μια πιο ζεστή πίστα.

Ξέρουμε ότι αυτή η πίστα μάς ταιριάζει, έτσι, αν μπορέσουμε να βγάλουμε λίγη ακόμα απόδοση από το αυτοκίνητο, ίσως να μπορούμε να παλέψουμε για πολλούς βαθμούς. Ήταν μια καλή μέρα και είμαι χαρούμενος. Πραγματικά νιώθω ότι μπορούμε να παραμείνουμε και αύριο στην κορυφή.

ΠηγήGMM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα