Λύση ψάχνει η Mercedes

Σχετικά άρθρα

Η χάραξη της πίστας του Hungaroring είναι πολύ διαφορετική από αυτή του Silverstone, επομένως η ανταγωνιστικότητα της Mercedes δεν είναι καθόλου δεδομένη στην Ουγγαρία. Αυτό φάνηκε και χθες, με τη Red Bull να πιάνει κορυφή και στις δύο περιόδους. Εκτός από το αναβαθμισμένο πακέτο της RB13 και την ταχύτητα του Daniel Ricciardo, σημαντικό ρόλο έπαιξαν και τα προβλήματα της Mercedes.

Η W08 μόνο καλά στημένο μονοθέσιο δεν ήταν, με την τρίτη θέση να είναι το καλύτερο αποτέλεσμα. Όπως δήλωσε χθες ο Lewis Hamilton, ο εντοπισμός του προβλήματος ήταν δύσκολη υπόθεση, γεγονός που τον άφησε απογοητευμένο, διότι ήταν μία από τις χειρότερες Παρασκευές γι’ αυτόν, ωστόσο ελπίζει ότι σήμερα τα πράγματα θα είναι διαφορετικά.

Η δεύτερη περίοδος ξεκίνησε καλά και στη συνέχεια κατά τη διάρκεια της περιόδου υπήρξε μία σύγχυση. Είναι πολύ ασαφές το πού πρέπει να αλλάξουμε το μονοθέσιο, οπότε υπάρχει πολλή ανάλυση που πρέπει να γίνει, κι ελπίζω ότι θα βγούμε στην πίστα και θα είναι καλύτερα.

Είναι μια καλή πίστα για ‘μένα, μία από τις καλύτερες στην καριέρα μου, αλλά σίγουρα θα πως ότι ήταν μία από τις χειρότερες Παρασκευές που μπορώ να θυμηθώ. Δεν ξέρω αν αυτό είναι από τους ανέμους ή όχι, αλλά πιστεύω ότι θα δούμε πόσο κοντά είναι οι τρεις κορυφαίες ομάδες.

Ο 32χρονος, που δεν σημείωσε καθαρό πέρασμα με τα πολύ μαλακά στο FP2, λέει ότι ο ρυθμός του με τα μαλακά τον άφησε ικανοποιημένο. Επιπλέον, θεωρεί ότι η ταχύτητα είναι εκεί, απλώς οι μηχανικοί του θα πρέπει να ρυθμίσουν κατάλληλα το αυτοκίνητο, κάτι που θα φανεί σήμερα αν όντως αυτό συνέβη.

Περιμέναμε ότι αυτό το 3ήμερο η μάχη θα είναι πολύ κλειστή, αφού πρόκειται για μια πίστα που η δύναμη δεν παίζει σημαντικό ρόλο. Η Red Bull έχει ένα αναβαθμισμένο πακέτο εδώ και το μονοθέσιό τους φαίνεται αρκετά φτιαγμένο, οπότε ήταν μια δύσκολη μέρα. Αλλά, ο ρυθμός μου ήταν αρκετά καλός με τα μαλακά και δεν έκανα γύρο με τα πολύ μαλακά. Πιστεύω ότι έχουμε το πακέτο, και το θέμα είναι να το κάνουμε να δουλέψει.

ΠηγήGMM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα