Ο Magnussen κατηγορεί τον Hamilton για ασέβεια

Σχετικά άρθρα

Με τρεις κόκκινες σημαίες στη σημερινή ημέρα, οι οδηγοί δεν είχαν όσο χρόνο θα ήθελαν για να τρέξουν τα προγράμματά τους. Εκτός από αυτό, ο Kevin Magnussen έχει ακόμα έναν λόγο για να γκρινιάζει. Συνήθως, οι γρήγοροι συνδυασμοί έχουν παράπονα από τους πιο αργούς, επειδή δεν κάνουν στην άκρη κατά τη διάρκεια του αγώνα, όμως τώρα έχουμε κάτι διαφορετικό.

Ο Magnussen έχει αρκετά παράπονα από τον Lewis Hamilton. Ο οδηγός της Haas ισχυρίζεται ότι ο Βρετανό ήταν απαράδεκτα αργός στο τελευταίο κομμάτι κατά τη διάρκεια του FP2, με αποτέλεσμα να καταστρέψει έναν γρήγορο γύρο του Δανού. Σύμφωνα με τον 24χρονο, δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει, ωστόσο λέει πως, αν βρεθεί σε αντίστοιχη κατάσταση στο μέλλον, δεν θα βιαστεί να κάνει στην άκρη για να περάσει ο Hamilton όταν ο οδηγός της Mercedes θα πιέζει για έναν καλό χρόνο στις κατατακτήριες.

Δεν υπάρχει κανένας μπροστά του και συνεχίζει να πηγαίνει εξαιρετικά αργά στο τελευταίο κομμάτι όταν εγώ είμαι σε γρήγορο γύρο. Είναι απλά αχρείαστο γι’ αυτόν να είναι τόσο αργός στο τελευταίο κομμάτι, χωρίς κανέναν μπροστά του. Πάντα το κάνει αυτό, οπότε δεν είναι κάτι νέο. Μπόρεσα να κάνω μόλις τέσσερις γύρους σήμερα και κατάφερε να είναι μπροστά μου.

Ουσιαστικά δε μιλάω μαζί του. Τι μπορώ να κάνω; Δεν οδηγώ το μονοθέσιό του. Κάποιοι οδηγοί απλά δε νοιάζονται. Θα ήταν το ίδιο αν ήταν σε έναν γρήγορο γύρο στις κατατακτήριες κάποια μέρα, δε θα με νοιάξει. Θα δούμε. Δεν έχει κανέναν μπροστά του και πάει πραγματικά πολύ αργά, όταν είμαι σε γρήγορο γύρο. Κανένας μπροστά του! Δεν υπάρχει κάτι παράνομο σε αυτό που κάνει, είναι απλά λίγο ασεβές.

ΠηγήGMM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα