Ο Justin Bieber χτύπησε φωτογράφο με το RAM του

Σχετικά άρθρα

Ο δημοφιλής ποπ σταρ, χτύπησε κατά λάθος έναν παπαράτσι με το αυτοκίνητό του, όμως παρέμεινε στο σημείο, βοήθησε και συνεργάστηκε πλήρως με τις αρχές.

Όλα συνέβησαν το βράδυ της Τετάρτης όταν ο Justin Bieber έβγαινε από μια εκκλησία στο Beverly Hills και μπήκε στο αυτοκίνητό του. Την ώρα που ο τραγουδιστής ξεκινά να οδηγεί, χτυπά έναν φωτογράφο που στέκεται στην πλευρά του συνοδηγού. Το θύμα ακούγεται να βγάζει μία κραυγή και σωριάζεται στο έδαφος.

https://www.youtube.com/watch?v=ZzjVT-NV1N0

Ο διάσημος τραγουδιστής, παρέμεινε στη σκηνή, πήγε στο πλευρό του φωτογράφου και συνεργάστηκε πλήρως με τους αστυνομικούς που έφτασαν στο σημείο, ενώ ο φωτογράφος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της περιοχής ελαφρά τραυματισμένος στο πόδι.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Οι πρώτες φωτογραφίες του νέου Citroen C3 Aircross

H Citroen έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες της νέας -δεύτερης- γενιάς του C3 Aircross, το λανσάρισμα του οποίου -με βάση το σημερινό...

Υποχώρησαν κατά 5,2% οι πωλήσεις νέων αυτοκινήτων στην Ευρώπη τον Μάρτιο

Μειωμένες κατά 5,2% ήταν οι πωλήσεις νέων επιβατικών αυτοκινήτων στην ΕΕ τον Μάρτιο. Συγκεκριμένα πουλήθηκαν 1.031.875 νέα αυτοκίνητα έναντι 1.089.017 τον Μάρτιο του 2022,...