Μια ομάδα Αμερικάνων ιδιοκτητών προχώρησε σε μήνυση κατά της Porsche επειδή όπως υποστήριξαν, η αντανάκλαση του ηλίου στα ταμπλό των αυτοκινήτων με ανοικτόχρωμο εσωτερικό ήταν τόσο έντονη που τους ανάγκασαν να αγοράσουν γυαλιά ηλίου, μιας και ισχυρίστηκαν θέματα ασφαλείας.

Παρότι η Porsche από την μεριά της υποστήριξε πως δεν είχε αναφορές ιδιοκτητών που σταμάτησαν να οδηγούν το αυτοκίνητό τους για τον παραπάνω λόγο, ούτε κάποιες αναφορές για τραυματισμούς, όσο παράξενο και αν σου φανεί, η Porsche, μετά από διακανονισμό, συμφώνησε να πληρώσει τα γυαλιά ηλίου των ιδιοκτητών.

Η αποζημίωση ξεκινά από τα 50 έως τα 175 δολάρια, και αφορά εκείνους που έχουν αγοράσει ένα μοντέλο της Porsche από το 2007 έως το 2016, με εσωτερικό χρώματος Cognac, Luxor Beige, Natural Brown, Platinum Grey ή Sand Beige. Η αποζημίωση θα δοθεί μέχρι τις 25 Ιουνίου 2018, με τους ενδιαφερόμενους να μπορούν να καταθέσουν αίτηση αποζημίωσης μέχρι τις 25 του Σεπτέμβρη.

 • charris

  όχι μόνο το έκαναν το κέρδισαν κιόλας οι τσιπιδες….

 • jonjon

  Έχω μια με beige εσωτερικό απο τα jumbo πιάνει και εμένα;

 • Gmph fast

  πόσα έδωσαν στους δικηγόρους για να καταλήξουν να πάρουν στο τέλος ένα κατοστάρικο…

  • μπορει στο αποτελεσμα να ανεφεραν και τα δικαστικα εξοδα!!!

 • laryX

  Έδωσες 100 χιλιάρικα να αγοράσεις αυτοκίνητο και παζαρεύεις τα 50$ που σου στοίχησαν τα γυαλιά σου! γιατί το εσωτερικό του αυτοκινήτου σου ήταν φωτεινό!!!
  ΓΥΦΤΕ ΑΥΤΟΚΤΟΝΑ χώρο πιάνεις,αέρα καταναλώνεις Μ@ΛΑΚΑ

 • Mika

  Eγω θελω ομως τα γυαλια να ειναι Porsche Design, ετσι για σπασιμο, πειραζει??
  :p