Η Ελβετία απαγορεύει την κυκλοφορία νέων Porsche Cayenne Diesel

Σχετικά άρθρα

Οι ελβετικές αρχές ανακοίνωσαν πως επέβαλαν απαγόρευση κυκλοφορίας νέων Porsche Cayenne Diesel στη Χώρα, λόγω των εκπομπών ρύπων που παράγουν οι κινητήρες τους.

Η απόφαση αυτή είναι αποτέλεσμα της ανάκλησης των 22.000 Cayenne στην Ευρώπη που εξοπλίζονται με τον 3,0-λιτρο V6 diesel κινητήρα. Οι συγκεκριμένες Cayenne είναι εξοπλισμένες με λογισμικό που τους επιτρέπει να εκτελούν μια λεγόμενη “στρατηγική προθέρμανσης”, η οποία περιορίζει τις εκπομπές οξειδίου του αζώτου κατά τη διάρκεια των δοκιμών, αλλά λειτουργεί κανονικά υπό φυσιολογική οδήγηση.

Σε απαγόρευση κυκλοφορίας τους είχε προχωρήσει και η Γερμανία. Και οι δύο χώρες ανακοίνωσαν πως θα επιτρέψουν ξανά την πώληση των Cayenne Diesel μόλις η εταιρία εγκαταστήσει σε αυτές το νέο λογισμικό.

ΠηγήReuters

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανανεωμένη Porsche Cayenne GTS με 500 άλογα

Την ανανεωμένη έκδοση της Cayenne GTS παρουσιάζει η Porsche με το αυτοκίνητο να ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες εκδόσεις από τους νέους προφυλακτήρες, από τα...

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...