Ακόμη μια Pagani Huayra BC θα κοσμεί από εδώ και στο εξής τους δρόμους των ΗΠΑ. Η συγκεκριμένη βρίσκεται στο Μαϊάμι και ξεχωρίζει για το carbon σώμα της, γεμάτο κίτρινες λεπτομέρειες.

Να θυμίσω πως το αυτοκίνητο φορά τον υπερτροφοδοτούμενο V12 κινητήρα 6,0- λίτρων απόδοσης 789 ίππων με την ροπή να αγγίζει τα 1.098 Nm. Η ισχύς περνά στον δρόμο μέσω ημιαξονίων με τριποδικούς σταυρούς –μία διάταξη με ρίζες στα πρωτότυπα αντοχής- και ενός ολοκαίνουριου κιβωτίου ταχυτήτων. Αυτό, προέρχεται από την Xtrac και είναι ένα αυτοματοποιημένο, μηχανικό κιβώτιο 7 σχέσεων με ηλεκτροϋδραυλικό μηχανισμό και ανθρακονημάτινα συγχρονιζέ, που είναι κατά 40% ελαφρύτερο από ένα διπλού συμπλέκτη και κάνει τις αλλαγές μέσα σε 75 ms. Η Huayra BC, είναι 132 κιλά ελαφρύτερη από το standard μοντέλο, καθώς ζυγίζει μόλις 1.218 κιλά.

Η εξάτμιση είναι κατασκευασμένη από τιτάνιο και ζυγίζει μόλις 2,9 κιλά, έναντι των 10 κιλών που ζυγίζει η standard. Τα bespoke φρένα, προέρχονται από την Brembo και αποτελούνται από “Monolithic” εξαπίστονες εμπρός δαγκάνες -6% ελαφρύτερες από τις απλές- και τετραπίστονες πίσω. Οι σφυρήλατες ζάντες ελαφρού κράματος, μειώνουν κατά 9 κιλά το βάρος ενώ τα ψαλίδια της ανάρτησης είναι κατασκευασμένα από το αεροπορικού τύπου αλουμίνιο που ονομάζεται Avional και είναι 25% ελαφρύτερο από το συμβατικά κράματα. Επίσης, η Pagani λέει ότι χρησιμοποίησε έναν νέο, άγνωστο τύπου ανθρακονημάτων που είναι 50% ελαφρύτερος και 20% ισχυρότερος από το τυπικό carbon.

 • charris

  χωρις τις κιτρινες λεπτομερειες θα ηταν ακομα πιο αρρωστο….
  βεβαια μαιαμι εισαι αφου…. :D :P

 • xoul

  eyegasm!!!

 • jonjon

  car porn! Στα καλύτερα τού!

 • Christos Dimou

  ότι καλύτερο ως σήμερα από τον Pagani και την τρελοπαρέα του. :)

 • Φωτόνιον

  Αν σου τύχει τέτοιο πράγμα να το δεις από κοντά στο δρόμο, κοιτάς το ημερολόγιο να δεις αν είσαι ακόμα στο 2017 κι όχι στο 2037. Οι φωτογραφίες το αδικούν ειδικά το εσωτερικό του που είναι βγαλμένο απο ταινία του Gigger…

 • Mika

  Και σκετη καρμπον δεν θα με χαλαγε….