Audi: RS4 Avant, R8 V10 GT, SQ2 και αρκετά ακόμη στη Φρανκφούρτη

Σχετικά άρθρα

Στη προσεχή έκθεση της Φρανκφούρτης η Audi αναμένεται να παρουσιάσει το RS4 Avant και το πισωκίνητο R8 V10 GT, όπως και το SQ2. Η γερμανική εταιρία επίσης θα παρουσιάσει μια ανανεωμένη έκδοση του e-tron Sportback concept όπως επίσης και ένα ακόμη αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο που θα κάνει χρήση μπαταριών νέας γενιάς.

Το RS4 Avant θα φορά τον V6 2,9-λίτρων κινητήρα της νέας Panamera 4S, που συναντάμε και στο νέο RS5, απόδοσης 450 ίππων με 600 Nm ροπής. Το SQ2 από την άλλη θα φορά τον 2,0-λιτρο turbo τετρακύλινδρο κινητήρα απόδοσης 310 ίππων με 380 Nm ροπής που συναντάμε στο S3, που θα συνδυάζεται είτε με μηχανικό είτε με αυτόματο S Tronic κιβώτιο, με την ροπή στην τελευταία περίπτωση να αυξάνεται στα 400 Nm. Η κίνηση θα περνά στον δρόμο σε όλους τους τροχούς μέσω του Quattro συστήματος.

Επίσης θα παρουσιάσει και ένα πρωτότυπο που μας δείχνει μια ματιά στη κινητικότητα του μέλλοντος και θα εξοπλίζεται με αυτόνομη τεχνολογία, προηγμένη συνδεσιμότητα και φουτουριστικό σύστημα κίνησης.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Dakar: Πρόστιμο 750.000 ευρώ στην Audi

Λίγες εβδομάδες μετά την κατάκτηση της νίκης στο θρυλικό και εξαιρετικά απαιτητικό Rally Dakar, η Audi έκανε γνωστό ότι αποχωρεί άμεσα από το παγκόσμιο...