Αυτή είναι η νέα BMW X4

Σχετικά άρθρα

Δύο μήνες μετά την παρουσίαση της νέας γενιάς της X3, διέρρευσαν οι πρώτες φωτογραφίες της δεύτερης γενιάς της X4 (κωδική ονομασία G02), η οποία αποτελεί την coupe έκδοση του μεσαίου SUV της γερμανικής. Το εμπρός μέρος φέρνει αρκετά στοιχεία από την X3, και ο σχεδιασμός της κρίνεται εξελικτικός με πιο δυναμικά χαρακτηριστικά, έχοντας ενεργά LED φωτιστικά σώματα και πιο μυώδες καπό.

Θα κατασκευάζεται και αυτή στην CLAR πλατφόρμα, και θα εξοπλίζεται με τη νέα γενιά του συστήματος ελέγχου ευστάθειας που μπορεί να ρυθμίζει αυτόματα την ροπή σε κάθε τροχό, προκειμένου να προσφέρει τη καλύτερη δυνατή πρόσφυση, ακόμη και σε ολισθηρές επιφάνειες.

Το εσωτερικό θα προέρχεται και αυτό από την X3, θα διαθέτει ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3″, έγχρωμο head-up display που είναι 75% μεγαλύτερο από αυτό που υπήρχε στη προηγούμενη γενιά, νέο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας με οθόνη αφής 10,2″, με τα πίσω καθίσματα να αναδιπλώνονται σε ποσοστό 40:20:40.

Τέλος, μηχανικά θα φέρει τα ίδια σύνολα με την X3, και στην βάση θα υπάρχει ο 2,0-λιτρος κινητήρας πετρελαίου απόδοσης 190 ίππων με 400 Nm ροπής, με τον 3,0-λιτρο πετρελαιοκινητήρα να είναι απόδοσης 265 ίππων με 620 Nm ροπής. Από την άλλη, ο 2,0-λιτρος κινητήρας βενζίνης θα διατίθεται με απόδοση 184 ίππων και 290 Nm ροπής, και στις ισχυρότερες εκδόσεις με απόδοση 252 ίππων με 350 Nm ροπής. Όλοι οι κινητήρες συνδυάζονται αποκλειστικά με το 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο.

Κάτω από το καπό της X4 M40i θα βρίσκεται ο εξακύλινδρος 3,0-λίτρων κινητήρας βενζίνης απόδοσης 360 ίππων με 500 Nm ροπής.

ΠηγήBimmerpost

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η AC Schnitzer βελτιώνει την BMW X5 facelift

Ο βελτιωτικός οίκος AC Schnitzer παρουσιάζει το νέο bodykit που ετοίμασε για την ανανεωμένη BMW X5. Αυτό αποτελείται spoiler στον μπροστινό προφυλακτήρα, αεροτομή, φουσκώματα...

Η Renegade Design βελτιώνει τη νέα BMW Σειρά 5

Η Renegade Design είναι ένας βελτιωτικός οίκος με έδρα το Ντουμπάι και έχει προσφέρει ένα bodykit για τη νέα γενιά της BMW 5 Series. https://youtu.be/mJN_poHtpLs Το...

Ανανέωση για τις BMW 4 Series Gran Coupe και i4

Λίγους μήνες μετά την αποκάλυψη των ανανεωμένων 4-Series και M4, η BMW παρουσιάσει τις ανανεωμένες 4 Series Gran Coupe και i4. Τα αυτοκίνητα αποκτούν...