Εν έτη 1992 ο Michael Schumacher έπαιρνε την πρώτη του νίκη στην Formula 1, στην πίστα του Spa. Αυτή ήταν μόνο η αρχή μιας υπερπλούσιας και αξιοζήλευτης καριέρας, για να ακολουθήσουν άλλες 90 νίκες και επτά παγκόσμια πρωταθλήματα.

Στο Βελγικό Grand Prix, το περασμένο τριήμερο, και όπως είχε ανακοινωθεί, ο Mick Schumacher, ο γιος του Michael Schumacher, είχε την ευκαιρία να οδηγήσει μια ώρα πριν την έναρξη του αγώνα της Formula 1, την Benetton B194. Ο κινητήρας του μονοθεσίου είναι κατασκευασμένος από την Ford-Cosworth, είναι 3,5 λίτρων V8, και σχεδιαστής του μονοθεσίου ήταν ο Rory Byrne, ο οποίος για να δημιουργήσει την Β194 βασίστηκε στα παλαιότερα μονοθέσια που είχε σχεδιάσει.

Το μονοθέσιο αυτό ήταν εντελώς διαφορετικό από τα προηγούμενα στο εσωτερικό του, διότι το 1994 καταργήθηκαν όλα τα ηλεκτρονικά βοηθήματα. H ομάδα δεν κατάφερε να πάρει το παγκόσμιο πρωτάθλημα κατασκευαστών και τερμάτισε στη 2η θέση. Όμως ο Michaeel Schumacher άρχισε να γράφει τη δικιά του ιστορία στο άθλημα αυτό, καθώς κατέκτησε το πρώτο του παγκόσμιο πρωτάθλημα οδηγών, τελειώνοντας τη χρονιά με 8 νίκες.

Ο Ross Brawn δήλωσε χαρούμενος που ο Mick Schumacher οδήγησε το μονοθέσιο του πατέρα σου, ειδικά σε μια πίστα σαν το Spa. Ο Mick γεννήθηκε το 1999, και ξεκίνησε τους αγώνες kart το 2008, ενώ έχει τρέξει και στην Γερμανική και Ιταλική Formula 4.