Η TAG Heuer παρουσίασε τρία ρολόγια αφιερωμένα στον Ayrton Senna

Σχετικά άρθρα

Η TAG Heuer ανακοίνωσε πως από τον Οκτώβριο θα κυκλοφορήσει στην αγορά τρία νέα συλλεκτικά ρολόγια, προκειμένου να γιορτάσει τα 30στα γενέθλια από την πρώτη νίκη του Ayrton Senna στο GP του Μονακό το 1987.

Τα τα τρία ρολόγια έχουν σε κόκκινο χρώμα το γράμμα “S”, λογότυπο του Sennα σε κόκκινο χρώμα στη στεφάνη, με τα δύο από αυτά να έχουν TAG Heuer quartz μηχανικό, ενώ το κορυφαίο TAG Heuer Carrera Heuer 01 Chronograph έχει Heuer 01 μηχανισμό. Το τελευταίο έχει διάμετρο 45″, είναι κατασκευασμένο από βουρτσισμένο χάλυβα με μαύρη PVD επίστρωση και κρύσταλλο από ζαφείρι. Ο μηχανισμός είναι ορατός από το πίσω μέρος του ρολογιού, έχει χρονογράφο και κοστίζει 6.200 δολάρια στις ΗΠΑ.

Τα Formula 1 Chronograph και Formula 1 Three Hander έχουν διάμετρο 43″, είναι και αυτά κατασκευασμένα από ανοξείδωτο χάλυβα με μαύρη PVD επίστρωση και πωλούνται έναντι $1.650 και $1.450.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...