Έτσι ανατινάζεται ένας προβληματικός αερόσακος της Takata

Σχετικά άρθρα

Η Takata είναι υπεύθυνη για την ανάκληση περισσότερων από 100 εκατομμυρίων αυτοκινήτων παγκοσμίως. Ο λόγος; Οι ελαττωματικοί αερόσακοι της. Πιο συγκεκριμένα, στα εμπλεκόμενα οχήματα οι πυροκροτητές του αερόσακου χρησιμοποιούν ως προωθητικό, σταθεροποιημένο νιτρικό αμμώνιο χωρίς παράγοντες κατακράτησης υγρασίας.

Σε αυτούς τους πυροκροτητές υπάρχει το ενδεχόμενο ελαττωματικής συμπεριφοράς, σχετιζόμενη με την ασφάλεια οχημάτων, σε περίπτωση αλλοίωσης του προωθητικού υλικού. Η αλλοίωση του προωθητικού υλικού μπορεί να προέλθει από παρατεταμένη παραμονή σε συνθήκες υψηλής σχετικής υγρασίας, υψηλής θερμοκρασίας ή συνεχείς θερμοκρασιακές διακυμάνσεις σε περιβάλλον υψηλών θερμοκρασιών.

Στο video αυτό θα δεις την έκρηξη που γίνεται λόγω του ελαττωματικού πυροκροτητή. Μέχρι σήμερα 18 άτομα παγκοσμίως έχουν χάσει τη ζωής του από τους ελαττωματικούς αερόσακους της Takata.

https://youtu.be/Rm-Fee3-qdc

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός απέδειξε ότι το σώμα του παράγει αλκοόλ

Ένας 40χρονος Βέλγος που είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο της Μπριζ επειδή συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος καθ’ υποτροπή, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες αφού απέδειξε...

Επίσημο: Tesla Model 3 Performance με 517 άλογα

Η Tesla παρουσίασε σήμερα την γρήγορη έκδοση του ανανεωμένου Model 3, το Model 3 Performance. Είναι το ισχυρότερο Model 3 που έχει κατασκευάσει η...