Η Takata είναι υπεύθυνη για την ανάκληση περισσότερων από 100 εκατομμυρίων αυτοκινήτων παγκοσμίως. Ο λόγος; Οι ελαττωματικοί αερόσακοι της. Πιο συγκεκριμένα, στα εμπλεκόμενα οχήματα οι πυροκροτητές του αερόσακου χρησιμοποιούν ως προωθητικό, σταθεροποιημένο νιτρικό αμμώνιο χωρίς παράγοντες κατακράτησης υγρασίας.

Σε αυτούς τους πυροκροτητές υπάρχει το ενδεχόμενο ελαττωματικής συμπεριφοράς, σχετιζόμενη με την ασφάλεια οχημάτων, σε περίπτωση αλλοίωσης του προωθητικού υλικού. Η αλλοίωση του προωθητικού υλικού μπορεί να προέλθει από παρατεταμένη παραμονή σε συνθήκες υψηλής σχετικής υγρασίας, υψηλής θερμοκρασίας ή συνεχείς θερμοκρασιακές διακυμάνσεις σε περιβάλλον υψηλών θερμοκρασιών.

Στο video αυτό θα δεις την έκρηξη που γίνεται λόγω του ελαττωματικού πυροκροτητή. Μέχρι σήμερα 18 άτομα παγκοσμίως έχουν χάσει τη ζωής του από τους ελαττωματικούς αερόσακους της Takata.

 • SAMURAI-66

  Να μην σου τυχει….μακαρι να λαβει τελος η ιστορια οπως συνεβει και στη takata απο την μακαβρια λιστα των πιθανων υποψηφιων θυματων που κινδυνευει η ζωη τους.

 • sotirisb

  Κανονικη χειροβομβιδα..

 • Scooby r22b

  Μήπως είναι τζιχαντιστές αυτοί που τους φτιάχνουν; ; ; :P
  http://2.bp.blogspot.com/-pxCah5MWizU/VY2mqN8mkTI/AAAAAAAAZJU/kNQrFjwEJxk/s1600/TZIXANTISTES.jpg