Αν έβλεπες το παραπάνω σπάσιμο, περίπου 2,5 εκατοστών θα πίστευες πως θα ήταν η αιτία ώστε μια Chevrolet Corvette Grand Sport να βγει ολική καταστροφή; Και όμως αυτό συνέβη κάπου στις ΗΠΑ.

Το ατύχημα συνέβη στα μέση του Ιούλη, όταν ο ιδιοκτήτης της Corvette Grand Sport κινούνταν σε έναν αυτοκινητόδρομο στην Αϊόβα, όταν ένα αντικείμενο, έφυγε από το προπορευόμενο αυτοκίνητο. Ο ίδιος μην μπορώντας να το αποφύγει, πέρασε από πάνω του. Το αποτέλεσμα ήταν αυτό που βλέπεις στις φωτογραφίες.

Εκ πρώτης όψεως δεν φάνηκε η ζημιά να είναι σοβαρή. Το αυτοκίνητο πήγε στο συνεργείο, αλλά η Chevrolet ενημέρωσε τον ιδιοκτήτη πως το αντικείμενο προκάλεσε μια ρωγμή 2,5 εκατοστών, σε μέρος του αυτοκινήτου που δεν υπάρχει ανταλλακτικό. Έτσι το αυτοκίνητο πρέπει να βγει ολική καταστροφή.

Η ασφαλιστική εταιρία αρχικά δεν πίστεψε πως αυτή η μικρή ρωγμή μπορεί να βγάλει ολική καταστροφή το αυτοκίνητο και ζήτησε εξηγήσεις από την Chevrolet. Αυτή της απάντησε πως αν συγκολληθεί η ρωγμή στο πλαίσιο του αυτοκινήτου, δεν μπορεί να εγγυηθεί πως δεν θα υπάρξει κίνδυνος στην δομική ακεραιότητα του αυτοκινήτου.

Κάπως έτσι το αυτοκίνητο βγήκε ολική καταστροφή και ο ιδιοκτήτης αποζημιώθηκε, αγοράζοντας αμέσως μια καινούργια Corvette Grand Sport.

 • charris

  ελπίζω να την πήρε σε καλύτερο χρώμα αυτή τη φορά…!!!

  • Mika

   Aπο μπλε την πηρε μπορντω, την εχει στο τελος!

 • teddy boy

  Εδώ αυτά τακτοποιούνται με πολύ στόκο και αγάπη..

 • οταν ο πραγματογνωμονας και ο ασφαλιστης ειναι κολληταρια σου !!!!!! :-D

  • Giannisk

   Και ο προϊστάμενος του συνεργείου, όλοι μία καλή παρέα. Καλοφάγωτα!

 • Smartass

  Τελικά το autoblog εκτός από σοβαρή και έγκυρη ενημέρωση προσφέρει και γέλιο.
  Αφού φιλοξενεί σχόλια των αδαείς ψευδωνύμων.
  Μου κάνει μεγάλη εντύπωση το ότι δεν γνωρίζουν (ως πετρολχετ ψευδώνυμα που είναι) ότι το αμάξωμα των Vette από κάποια χρόνια και μετά είναι κατασκευασμένο από συνθετικά υλικά για τους γνωστούς λόγους. Που σημαίνει ότι το σασί – πάτωμα δεν μπορεί να επιδιορθωθεί σε περίπτωση κρακ.
  Είναι όπως τα αυτοκίνητα με ανθρακονημάτινο σασί.
  Λίγοι σοβαρότητα δεν βλάπτει αγαπητά ψευδώνυμα.
  :D
  https://www.youtube.com/watch?v=wrFX4MGykEE

  • laryX

   Γιατί ρε φιλαράκι ξεκινάς την βδομάδα σου με τόση μίρλα γιατί το κάνεις αυτό στον εαυτό σου;
   Ούτε εγώ το ήξερα απο τι είναι κατασκευασμένο το όχημα στα τέτοια μου κιόλας η είδηση σαν είδηση είναι όντως παράξενη,μην μιζεριάζεις έτσι χαλάρωσε λίγο που ψάχνεσαι για ιντερνετικό καβγά.

  • Smartass

   Γηράσκω αεί διδασκόμενος.

  • DimitrisBXL

   Να πίνεις καφέ πριν ανοίγεις τον υπολογιστή. Μιλάμε για μανούρα δευτεριάτικα 😂

 • Christos Dimou

  Τους επόμενους μήνες οι ιδιοκτήτες των συγκεκριμένων θα ανακαλύψουν ότι τα ασφάλιστρα τους θα έχουν πετάξει προς τον ουρανό. :)

 • kontrakias7

  Η είδηση έχει 2 σκέλη. 1.Το ότι βρέθηκε αυτή η ρωγμή και βγήκε εκτός το σασί το οποίο παραξένεψε αρκετούς… 2.Το ότι έμπλεξε και ξεμπλεξε στο αψε σβήσε κοινώς έβγαλε άκρη χωρίς να πολύ ασχοληθεί και χωρίς να παπατζωθει από κανέναν… το οποίο εμείς το πήγαμε πιο πέρα σαν Έλληνες… ότι και καλά τα έχουν όλοι οι εμπλεκόμενοι μιλημενα για να βγάλουν…. αλλά… ολόκληρη Σεβρολετ είναι λίγο δύσκολο να την κοροϊδέψεις σε τέτοια ζημιά και εννοείται πως η ασφαλιστική θα πλήρωνε κατευθείαν χωρίς να πάρει την ευθύνη για τη χρήση του αυτοκινήτου. Υ. Γ. Εννοείται πως υπάρχουν λαμογια παντού αλλά τις πιο πολλές φορές στο εξωτερικό θα βρεις άκρη χωρίς να πολυσκασεις

 • George McR

  … θα ήθελα να ήξερα ποια μαζική παράκρουση μας έβαλε στο δυτικό κόσμο …