Αυτό το μικρό σπάσιμο έβγαλε ολική καταστροφή μια Corvette Grand Sport

Σχετικά άρθρα

Αν έβλεπες το παραπάνω σπάσιμο, περίπου 2,5 εκατοστών θα πίστευες πως θα ήταν η αιτία ώστε μια Chevrolet Corvette Grand Sport να βγει ολική καταστροφή; Και όμως αυτό συνέβη κάπου στις ΗΠΑ.

Το ατύχημα συνέβη στα μέση του Ιούλη, όταν ο ιδιοκτήτης της Corvette Grand Sport κινούνταν σε έναν αυτοκινητόδρομο στην Αϊόβα, όταν ένα αντικείμενο, έφυγε από το προπορευόμενο αυτοκίνητο. Ο ίδιος μην μπορώντας να το αποφύγει, πέρασε από πάνω του. Το αποτέλεσμα ήταν αυτό που βλέπεις στις φωτογραφίες.

Εκ πρώτης όψεως δεν φάνηκε η ζημιά να είναι σοβαρή. Το αυτοκίνητο πήγε στο συνεργείο, αλλά η Chevrolet ενημέρωσε τον ιδιοκτήτη πως το αντικείμενο προκάλεσε μια ρωγμή 2,5 εκατοστών, σε μέρος του αυτοκινήτου που δεν υπάρχει ανταλλακτικό. Έτσι το αυτοκίνητο πρέπει να βγει ολική καταστροφή.

Η ασφαλιστική εταιρία αρχικά δεν πίστεψε πως αυτή η μικρή ρωγμή μπορεί να βγάλει ολική καταστροφή το αυτοκίνητο και ζήτησε εξηγήσεις από την Chevrolet. Αυτή της απάντησε πως αν συγκολληθεί η ρωγμή στο πλαίσιο του αυτοκινήτου, δεν μπορεί να εγγυηθεί πως δεν θα υπάρξει κίνδυνος στην δομική ακεραιότητα του αυτοκινήτου.

Κάπως έτσι το αυτοκίνητο βγήκε ολική καταστροφή και ο ιδιοκτήτης αποζημιώθηκε, αγοράζοντας αμέσως μια καινούργια Corvette Grand Sport.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...