Ford Transit με WRC καταβολές

Σχετικά άρθρα

Η αγωνιστική ομάδα της M-Sport, υπεύθυνη για την προετοιμασία του Ford Fiesta WRC με το οποίο -μεταξύ άλλων- τρέχουν οι Sebastien Ogier και Ott Tanak, ετοίμασε ένα Ford Transit, έχοντας βελτιώσει κάθε του πτυχή. Θα βγει σε περιορισμένη παραγωγή 50 μονάδων, με το κόστος στην Αγγλία να ανέρχεται στις £35.995 (€40.700).

Εμφανισιακά, διαθέτει νέους προφυλακτήρες, πλαϊνές ποδιές, OZ ζάντες 20 ιντσών, φουσκωμένους θόλους, διαχύτη, τετραπλές απολήξεις εξατμίσεων και χαμηλότερα ελατήρια της Eibach. Στο εσωτερικό υπάρχει σπορ τιμόνι, λευκός πίνακας οργάνων, δερμάτινα bucket καθίσματα της Recaro και νέα πατάκια.

Τέλος, μηχανικά κινείται από έναν 2,0-λιτρο πετρελαιοκινητήρα, ο οποίος αποδίδει 208 άλογα και 486 Nm ροπής, όταν από εργοστάσιο βγαίνει με 170 άλογα και 405 Nm ροπής.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μοναδικές προσφορές στα επαγγελματικά Ford Transit Connect, Transit και E-Transit

Προσφέροντας την πιο πλούσια και ολοκληρωμένη γκάμα LCV οχημάτων που ξεχωρίζουν για τις κορυφαίες μεταφορικές δυνατότητες και τα μοναδικά επίπεδα ευελιξίας τους, η Ford...

Η Ford καθυστερεί το επταθέσιο ηλεκτρικό SUV και ένα νέο ηλεκτρικό pickup λόγω της μειωμένης ζήτησης

Η Ford η δεύτερη μεγαλύτερη αυτοκινητοβιομηχανία στις Ηνωμένες Πολιτείες σε πωλήσεις, ανακοίνωσε σήμερα πως καθυστερεί την κυκλοφορία δύο νέων ηλεκτρικών αυτοκινήτων της, ενός επταθέσιου...