Συνελήφθη ο Vijay Mallya της Force India

Σχετικά άρθρα

Ο ιδιοκτήτης της Force India, Vijay Mallya, συνελήφθη για δεύτερη φορά εντός του 2017. Η σύλληψη του Ινδού επιχειρηματία έγινε χθες, Τρίτη 3 Οκτωβρίου στο Λονδίνο, με την κατηγορία της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες που σχετίζονται με την λειτουργία της ομάδας στην Formula 1.

Σύμφωνα με τις τράπεζες της Ινδίας, ο Mallya οφείλει 1,4 δισ. δολάρια μετά την χρεωκοπία της αεροπορικής εταιρίας Kingfisher Airlines, με ορισμένα από τα κεφάλαια αυτά, να χρησιμοποιήθηκαν στη χρηματοδότηση της Force India. Οι αρχές της Ινδίας προσπαθούν να πείσουν τις βρετανικές αρχές να εκδώσουν τον Mallya στην Ινδία προκειμένου να δικαστεί, ο οποίος, όπως καταλαβαίνεις, αρνείται να επιστρέψει στη πατρίδα του να δικαστεί.

Μετά την σύλληψή του, ο Mallya, πλήρωσε την εγγύηση και αφέθηκε ελεύθερος και θα πρέπει να δώσει το παρόν στις 20 του Νοέμβρη σε μια ακρόαση.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το πρώτο gameplay από το F1 2024

Η EA Sports έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay από το F1 24, το επίσημο βιντεοπαιχνίδι του sport που θα γίνει διαθέσιμο στις 31...

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...