Ο ιδιοκτήτης της Force India, Vijay Mallya, συνελήφθη για δεύτερη φορά εντός του 2017. Η σύλληψη του Ινδού επιχειρηματία έγινε χθες, Τρίτη 3 Οκτωβρίου στο Λονδίνο, με την κατηγορία της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες που σχετίζονται με την λειτουργία της ομάδας στην Formula 1.

Σύμφωνα με τις τράπεζες της Ινδίας, ο Mallya οφείλει 1,4 δισ. δολάρια μετά την χρεωκοπία της αεροπορικής εταιρίας Kingfisher Airlines, με ορισμένα από τα κεφάλαια αυτά, να χρησιμοποιήθηκαν στη χρηματοδότηση της Force India. Οι αρχές της Ινδίας προσπαθούν να πείσουν τις βρετανικές αρχές να εκδώσουν τον Mallya στην Ινδία προκειμένου να δικαστεί, ο οποίος, όπως καταλαβαίνεις, αρνείται να επιστρέψει στη πατρίδα του να δικαστεί.

Μετά την σύλληψή του, ο Mallya, πλήρωσε την εγγύηση και αφέθηκε ελεύθερος και θα πρέπει να δώσει το παρόν στις 20 του Νοέμβρη σε μια ακρόαση.

 • Mika

  Ειναι μορφη κι αυτος, οπως φαινεται…

  • γενικα οταν μιλαμε για τετοιο επιπεδο…….παγκοσμιο…..το πιο πιθανο ειναι να ειναι καποιος ”μορφη” παρα καλο παιδι !!!! ;-)

 • gv

  μπορει να μην εχει σχεση,αλλα γι αυτο πιστευω φαγωθηκε να αλλαξει ονομα στην ομαδα,καποιο παραθυρακι θα βρηκε για να πετυχει κατι..

 • Stefán Jah Jah

  Μάλιστα… Ξέπλυμα μαύρου χρήματος στην F1 λοιπόν…

 • Anestis Genk

  The Force is everywhere else but India