Τέλος ο Palmer από τη Renault μετά την Ιαπωνία

Σχετικά άρθρα

Ένας από τους χειρότερους οδηγούς της φετινής σεζόν είναι ο Jolyon Palmer. Ο Πρωταθλητής του GP2 το 2014, έχει ηττηθεί κατά κράτος από τον Nico Hulkenberg, ο οποίος έχει προσφέρει τους 34 από τους 42 βαθμούς στη Renault. Η ομάδα του Enstone ήταν από καιρό δυσαρεστημένη από τον Βρετανό, ανακοινώνοντας πως το 2018 θα τον αντικαταστήσει ο Carlos Sainz.

Οι Γάλλοι, όμως, βιάζονται να διώξουν τον 26χρονο, γι’ αυτό και ο Palmer θα αποτελέσει παρελθόν από τη Renault μετά το Ιαπωνικό Grand Prix. Το νέο γνωστοποίησε ο ίδιος ο Palmer στο Instagram, ενώ αργότερα ήρθε η επιβεβαίωση από τη Renault. Οι λόγοι αποχώρησης του Palmer εν μέσω της σεζόν παραμένουν άγνωστοι και σίγουρα κανείς δεν το περίμενε μετά από την έκτη θέση στη Σιγκαπούρη.

Ο αντικαταστάτης του Βρετανού από το Αμερικανικό Grand Prix δε θα είναι άλλος από τον Sainz, όπως επιβεβαιώθηκε από τη Renault. Αυτό ανοίγει τον δρόμο για την επιστροφή του Daniil Kvyat, οποίος θα αγωνιστεί δίπλα στον Pierre Gasly μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν, όπως γνωστοποίησε η Toro Rosso.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα