Δεν πρόλαβε να αλλάξει το μπουζί του Vettel η Ferrari

Σχετικά άρθρα

Ένα μπουζί στάθηκε ικανό να πετσοκόψει τις ελπίδες του Sebastian Vettel για κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος. Στον δρόμο του για τη δεύτερη θέση του grid, οι μηχανικοί διαπίστωσαν ότι υπάρχει -ξανά-πρόβλημα με το power unit, αυτή τη φορά στο μπουζί. Έτσι, έβγαλαν αμέσως το κάλυμμα του κινητήρα και ξεκίνησαν να δουλεύουν πάνω σε αυτό.

Διαπιστώθηκε ότι έπρεπε να αλλάξουν το μπουζί, ωστόσο το κακό ήταν πως δεν υπήρχε αρκετός χρόνος για να αποσυναρμολογήσουν τα εξαρτήματα και να κάνουν την απαραίτητη αλλαγή. Από τη στιγμή που ο χρόνος ήταν πολύ περιορισμένος, τοποθέτησαν το κάλυμμα στη θέση του και οι μηχανικοί προσπάθησαν να αλλάξουν χαρτογραφήσεις κατά τη διάρκεια του γύρου σχηματισμού.

Όπως όλοι είδαμε, αυτό δεν έφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα, καθώς ο Γερμανός είχε φανερή έλλειψη δύναμης, βλέποντας τα υπόλοιπα μονοθέσια να τον προσπερνούν εύκολα στις ευθείες. Με ένα τέτοιο πρόβλημα, δεν υπήρχε νόημα να συνεχίσει τον αγώνα του, έτσι αποφασίστηκε να γυρίσει στα pits για τη δεύτερη εγκατάλειψη στους τρεις τελευταίους αγώνες.

Η νίκη του Lewis Hamilton ανέβασε τη διαφορά στους 59 βαθμούς και, με τέσσερις αγώνες για το τέλος, μόνο με θαύμα θα μπορέσει ο Seb να κρατήσει στα χέρια του το τρόπαιο του Πρωταθλητή. Παρ’ όλα αυτά, η ομάδα του Maranello δεν τα παρατάει, κάνοντας ό,τι είναι δυνατό για να πάρει τη νίκη στους εναπομείναντες τέσσερις αγώνες.

ΠηγήGMM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα