Η Porsche προσθέτει στην γκάμα των ειδικών εκδόσεων της 911, την British Legends Edition, που βασίζεται στην Carrera 4 GTS και τιμά τους οδηγούς Richard Attwood, Derek Bell και Nick Tandy για τις νίκες τους στις 24 ώρες του Le Mans.

Πιο συγκεκριμένα η πολυνίκης του θεσμού, έχοντας 19 επιτυχίες, αποτίει φόρο τιμής στους τρεις Βρετανούς οδηγούς, με τον Richard Attwood να ήταν νικητής το 1970, o Derek Bell ήταν νικητής το 1981, το 1982, το 1986 και το 1987, ενώ ο Nick Tandy κέρδισε το 2015.

Η ειδική και περιορισμένης παραγωγής έκδοση σχεδιάστηκε από την Porsche Μεγάλης Βρετανίας μαζί με το τμήμα Exclusive της εταιρίας, με κάθε οδηγό να τιμάται με το μοναδικό του αυτοκίνητο. Ακόμα, κάθε αυτοκίνητο προσδιορίζεται από τον αριθμό των νικητήριων αγωνιστικών, ενώ υπάρχει και η σημαία της Αγγλίας μαζί με την υπογραφή του κάθε οδηγού.

Στο εσωτερικό, κάθε αυτοκίνητο έρχεται με Alcantara επενδύσεις, μαύρα καλύμματα για του εξωτερικούς καθρέφτες, πατάκια από ανθρακονήματα με άκρες από Alcantara, ενώ οι πελάτες θα έχουν τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ χειροκίνητου κιβωτίου και αυτόματου PDK.