Η Audi teasάρει το A7 Sportback

Σχετικά άρθρα

Τι και αν το έχουμε ήδη δει μέσω μινιατούρων; Η Audi έδωσε την πρώτη teaser φωτογραφία αλλά και το πρώτο teaser video του νέου A7 Sportback που θα παρουσιαστεί επίσημα την ερχόμενη Πέμπτη, 19 του μηνός. Από την φωτογραφία η γερμανική εταιρία μας αποκαλύπτει την σιλουέτα του νέου της μοντέλου., το οποίο θα μεγαλώσει σε πλάτος χάνοντας κάποια εκατοστά από το ύψος του και σχεδιαστικά αντλεί στοιχεία από το Prologue concept.

Ο αρχισχεδιαστής της Audi έχει δηλώσει ότι η δεύτερη γενιά του A7 θα συνδυάζει “την λεπτή κομψότητα με μια εξωστρεφή σπορ σχεδίαση“, έχοντας ενεργά αεροδυναμικά βοηθήματα. Διαθέτει LED προβολείς, πιο φουσκωμένα φτερά, ενώ στο εσωτερικό του θα συναντάμε μια μεγάλη οθόνη αφής, μέσω της οποίας θα εκτελούνται οι περισσότερες λειτουργίες, με αρκετά φυσικά κουμπιά να αφαιρούνται από την κεντρική κονσόλα.

Κίνηση θα παίρνει από μια γκάμα κινητήρων βενζίνης και πετρελαίου όπου ανάμεσα τους θα συναντάμε έναν τετρακύλινδρο 2.0-λιτρο με e-turbo απόδοσης 330 ίππων, έναν V6 diesel απόδοσης 355 ίππων, με την έκδοση S7 να φορά έναν νέο V6 3,0-λιτρο turbo κινητήρα απόδοσης 500 ίππων, ενώ θα προσφέρεται και η S7 diesel έκδοση. Επίσης θα υπάρχει και μια plug-in υβριδική έκδοση που θα συνδυάζει έναν turbo τετρακύλινδρο κινητήρα βενζίνης και έναν ηλεκτροκινητήρα.

Σε ότι αφορά την κορυφαία έκδοση RS7, θα φορά τον κινητήρα της Panamera Turbo S E-hybrid, απόδοσης 700 ίππων. Το νέο RS7 θα προσφέρεται σε δύο εκδόσεις με διαφορετικές ιπποδυνάμεις, όταν αυτό κυκλοφορήσει στα τέλη του 2018. Το “entry-level” θα τροφοδοτείται από ένα νέο 4,0-λίτρων twin-turbo V8, που θα παράγει 650 άλογα και 815 Nm ροπής, ενώ η δυνατότερη έκδοση θα είναι υβριδική και θα διαθέτει το ίδιο σύνολο με την Panamera Turbo S E-Hybrid, μόνο που αντί για 680 άλογα που αποδίδει στην Porsche, στην περίπτωση της Audi αναμένεται να έχει μια απόδοση στην περιοχή των 700 ίππων και των 850+ Nm.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Dakar: Πρόστιμο 750.000 ευρώ στην Audi

Λίγες εβδομάδες μετά την κατάκτηση της νίκης στο θρυλικό και εξαιρετικά απαιτητικό Rally Dakar, η Audi έκανε γνωστό ότι αποχωρεί άμεσα από το παγκόσμιο...

Το Audi R8 είναι επισήμως νεκρό

Από τον Οκτώβριο του 2022, η Audi έχει ανακοινώσει την ολοκλήρωση της παραγωγής του R8, παρουσιάζοντας -τότε- τη V10 GT RWD έκδοση του, ενώ...