H PSA απολύει 400 εργαζομένους από το εργοστάσιο της Vauxhall στην Αγγλία

Σχετικά άρθρα

Λίγες ημέρες μετά τις ανησυχίες για το αν θα συνεχιστεί η παραγωγή του Astra στην Αγγλία, το PSA Group επιβεβαίωσε σήμερα ότι ετοιμάζεται να απολύσει 400 εργαζομένους από το εργοστάσιο της Vauxhall στο Ellesmere Port.

Η PSA αναφέρει ότι οι προκλήσεις των συνθηκών της ευρωπαϊκής αγοράς και η πτώση της αγοράς των επιβατικών αυτοκινήτων είναι η αιτία για την παραπάνω δυσάρεστη είδηση. Και το χειρότερο φαίνεται ότι δεν έχει έρθει ακόμα, καθώς είναι αρκετά πιθανό να υπάρχουν και εθελούσια έξοδος, καθώς το εργοστάσιο αναμένεται να λειτουργήσει με μία βάρδια ημερησίως.

Η νέα διοίκηση έχει, επίσης, προειδοποιήσει το εργοστάσιο ότι πρέπει να βελτιώσει την απόδοσή του, αν θέλει να συνεχίσει να παράγει το Astra, όταν κλείσει ο κύκλος ζωής του τρέχοντος μοντέλο το 2021.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Πολύ καλή επίδοση για το Opel Corsa στο τεστ αποφυγής ταράνδου

Το Opel Corsa δοκιμάστηκε στο τεστ αποφυγής ταράνδου, με το μοντέλο να περνά με επιτυχία τη συγκεκριμένη δοκιμασία, με μέγιστη ταχύτητα τα 79 χλμ/ώρα. Το αυτοκίνητο...

To Opel Frontera επιστρέφει

Η Opel ανακοίνωσε την επιστροφή του Frontera στη γκάμα της, με το ολοκαίνουργιο SUV να παρουσιάζεται εντός του 2024. Σύμφωνα με τη γερμανική εταιρία,...
Autoblog.gr