Mitsubishi Electric EMIRAI 4 Concept στο Τόκιο

Σχετικά άρθρα

Η Mitsubishi Electric στην έκθεση του Τόκιο θα παρουσιάσει το EMIRAI 4 concept, ένα φουτουριστικό ηλεκτρικό roadster που φέρει υψηλή τεχνολογία, όπως αυτόνομο σύστημα οδήγησης και συνδεδεμένες τεχνολογίες.

Η εταιρία αναφέρει πως το πρωτότυπο φέρει τεχνολογίες υποστήριξης οδηγού που μειώνουν τα ατυχήματα, ενώ εξοπλίζεται με αισθητήρες που ανιχνεύουν το πότε θα ανοίξει μια πόρτα, προειδοποιώντας τους άλλους οδηγούς.

Διαθέτει κάμερες αντί για καθρέπτες, με μια ευρυγώνια κάμερα να παρακολουθεί τόσο τον οδηγό όσο και τον συνοδηγό. Το σύστημα παρακολουθεί τη θερμοκρασία της καμπίνας, ενώ υπάρχει head-up display με τεχνολογία επαυξημένης πραγματικότητας.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Pagani Alisea γιορτάζει τα 25 χρόνια της Zonda

Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές του τμήματος Transportation Design στο Istituto Europeo di Design (IED) του Τορίνο, το ίδιο που φοίτησε ο Αλέξανδρος Λιώκης, ετοίμασαν ένα...

Mitsubishi: Nέο προωθητικό πρόγραμμα Diamond Bonus Deals

Η Mitsubishi στην Ελλάδα παρουσιάζει το νέο προωθητικό πρόγραμμα "Diamond Bonus Deals", προσφέροντας δύο σημαντικά προνόμια για όσους επιθυμούν να αποκτήσουν άμεσα ένα ολοκαίνουργιο...