Το Forza Motorsport 7 είναι ένα από τα καλύτερα racing παιχνίδια που μπορείς να παίξεις, ειδικά αν σκεφτείς ότι απολαμβάνεις 4K στα 60fps, αρκεί βέβαια να διαθέτεις το Xbox One X. Τι θα ήταν καλύτερο, όμως; Ξέρουμε πολύ καλά ότι ένας προσομοιωτής απογειώνει την απόλαυση, ιδιαίτερα αν μιλάμε για κορυφαίο επίπεδο.

Βέβαια, υπάρχουν κι άλλες λύσεις. Τι θα έλεγες αν οδηγούσες την Lamborghini Aventador στην πίστα ενώ αυτή ήταν ακίνητη; Όχι, δεν τρελάθηκα εγώ, αλλά αυτός ο τύπος που έχει μετατρέψει το ιταλικό supercar σε προσομοιωτή. Προσωπικά, θα προτιμούσα να οδηγώ την «Ιταλίδα» πραγματικά εντός πίστας, αλλά αυτό δεν μπορείς να το κάνεις όποτε και όσο θέλεις, έτσι υπάρχει και αυτή η λύση…

  • manowar

    …πτανα ζωη..αλλουςτους ανεβαζεις και αλλους τους ριχνει χαμε…….αλλος εδω ,,στο θεαμα της και μονο διαδικτυακά βαζει τον αφανα να το παιζει ,,, ονειρεύεται να δωκει το 1.4 τουρμπο κομπρεσσορ νιτρο κιτρο με τα 140 ποκεμον στο δυναμομετρο ,,που καιει τηγανολαδο να να το πουλησει για να παρει τα λεφτα να κανει ταξιδι μπας και κερδισει καμια βολτα σαν συνοδηγος να βιωσει πως ειναι τα σχεδον 800 αλογα γ@μοσφαιρα στις 10.000 στροφες ,,και αλλος την εχει στο σπιτι μεσα αντι για δωματιο και μπαινει και παιζει πλεη στεησον…..τι να πεις….σακουρτελε..

    • AboveAndBeyond

      χαχαχαχα

  • να πω οτι δεν το ζηλεψα ????? θα πω ψεματα !!!!! :-D