Το εγκώμιο του Hamilton πλέκει ήδη η Formula 1

Σχετικά άρθρα

Μια ανάσα από την κατάκτηση του τέταρτου πρωταθλήματος της καριέρας του βρίσκεται ο Lewis Hamilton. Ο Βρετανός βρίσκεται ίσως στην καλύτερη φάση της καριέρας του, οδηγώντας εκπληκτικά και αλάνθαστα στο δεύτερο μισό, έτσι εκμεταλλεύτηκε άψογα τις ατυχίες του Sebastian Vettel και τώρα χρειάζεται μόλις μία θέση στο Μεξικό για να φτάσει και μαθηματικά το πρωτάθλημα.

Θα πρέπει να συμβούν πολλά για να χάσει τελικά τον τίτλο, κάτι που φαντάζει εξαιρετικά απίθανο με την απόδοση του Βρετανού. Έτσι, αρκετοί έχουν αρχίσει να πλέκουν το εγκώμιο του 32χρονου, με πρώτο τον Toto Wolff, ο οποίος πιστεύει ότι ο Hamilton μπορεί να σπάσει ό,τι ρεκόρ έχει δημιουργηθεί στη Formula 1.

Ο Lewis είναι εδώ για να σπάσει όλα τα ρεκόρ της Formula 1, και είναι θέμα χρόνου να λέει ο κόσμος ότι πάει να γίνει ο καλύτερος οδηγός που υπήρξε ποτέ.

Ο Jenson Button έχει μιλήσει ξανά για τον πρώην team-mate του και τώρα πιστεύει ότι μάλλον μιλάμε για τον πιο χαρισματικό οδηγό όλων των εποχών, μια αρκετά «βαριά» δήλωση.

Είναι πιθανότατα ο πιο χαρισματικός οδηγός που έχει οδηγήσει ένα μονοθέσιο της Formula 1.

Αν ρωτήσεις τον Sergio Perez, θα σου πει πως ο καλύτερος οδηγός της Formula 1 αυτή τη στιγμή δεν είναι άλλος από τον Hamilton.

Ο Lewis είναι ο καλύτερος οδηγός στο grid. Ο Lewis είναι κάτι ιδιαίτερο.

Ιδιαίτερη βαρύτητα έχουν τα λόγια του Fernando Alonso. Οι δυο τους έχουν υπάρξει team-mates το 2007, γνωρίζοντας ο ένας την ταχύτητα του άλλου. Ο Ισπανός θεωρεί ότι ο Hamilton ανήκει στους πέντε κορυφαίους όλων των εποχών, ενώ τονίζει πως έχει αποδείξει ότι μπορεί να κερδίσει ακόμα κι όταν δεν έχει το καλύτερο μονοθέσιο.

Είναι μέσα στους πέντε καλύτερους οδηγούς όλων των εποχών. Ήταν ικανός να κερδίζει σε μικρότερες κατηγορίες κι έφτασε στη Formula 1 με έναν καλό αριθμό πρωταθλημάτων στην τσέπη του. Από εκεί και πέρα, σε κάθε σεζόν ήταν πολύ ανταγωνιστικός, αν εξαιρέσουμε μία ή δύο σεζόν με τον Jenson, όπου είχε μερικά θέματα.

Αλλά, ο Lewis είναι ένας από τους Πρωταθλητές που μπορούν να κερδίζουν με κυρίαρχο μονοθέσιο, όπως τα τελευταία τρία χρόνια, με ένα καλό αυτοκίνητο, όπως το 2010 και το 2012, ή και άσχημα μονοθέσια όπως το 2009 και το 2011. Δεν το κάνουν όλοι οι Πρωταθλητές αυτό.

Ο ίδιος ο Hamilton νιώθει κολακευμένος από τις παραπάνω δηλώσεις, λέγοντας πως έχει πολύ μεγάλη σημασία όταν αυτά τα λένε άνθρωποι της Formula 1 και όχι ο απλός κόσμος.

Πραγματικά με κάνει χαρούμενο να ακούω αυτά τα θετικά σχόλια από άλλους οδηγούς. Δεν σκέφτομαι τι πραγματικά λένε οι άλλοι για ‘μένα. Αλλά, σίγουρα είναι από τα σπουδαιότερα κομπλιμέντα όταν ακούς τους συναδέλφους σου και τους ανθρώπους με τους οποίους έχεις παλέψει να λένε τόσο θετικά σχόλια. Ξέρουν πόσο δύσκολο είναι να είσαι σταθερός, να το κάνεις σε κάθε Grand Prix. Είναι πολύ ευχάριστο.

ΠηγήSky Sports

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...