Ένα 10-χρονο αγόρι από το Κλίβελαντ του Οχάιο, αποφάσισε να πάρει στα κρυφά το αυτοκίνητο του πατέρα του, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα η αστυνομία να ξεκινήσει καταδίωξη εναντίων του.

Μόλις ο πατέρας αντιλήφθηκε πως ο 10-χρονος δεν βρίσκεται στο σχολείο και το αυτοκίνητό του λείπει ειδοποίησε τις αρχές, οι οποίες κινητοποιήθηκαν και εντόπισαν τον νεαρό σε κεντρικό δρόμο της περιοχής.

Ο 10-χρονος αγνόησε τα σήματα των αστυνομικών οι οποίοι τον κάλεσαν να σταματήσει, ενώ ακολούθησε καταδίωξη με τον νεαρό να αναπτύσσει ταχύτητα έως 160 χλμ/ώρα. Ο νεαρός δεν σταμάτησε ακόμα κι όταν τον περικύκλωσαν πέντε περιπολικά. Τελικά, ένα από τα περιπολικά έπεσε πάνω στο αμάξι εξαναγκάζοντάς το να συγκρουστεί με μια πινακίδα. Ακόμα και τότε όμως ο 10-χρονος αρνήθηκε να “παραδώσει τα όπλα”, κλωτσώντας και φτύνοντας τους αστυνομικούς.

Τελικά, ο 10-χρονος, αφού διένυσε απόσταση 20 χιλιομέτρων και παρά την αντίσταση που προέβαλε, αστυνομικοί κατόρθωσαν να τον ακινητοποιήσουν. Ο 10-χρονος δεν απασχολεί για πρώτη φορά την αστυνομία, καθώς πριν από 15 ημέρες είχε κλέψει το αυτοκίνητο της μητέρας του. Ο ανήλικος αναμένεται να τεθεί υπό την επιμέλεια των υπηρεσιών πρόνοιας της κομητείας του.