Η BMW παρήγαγε το υπ’αριθμόν #100.000 i3

Σχετικά άρθρα

Ήταν Σεπτέμβρης του 2013, όταν μπήκε στην παραγωγή στο εργοστάσιο της Λειψίας το i3, για να ξεκινήσει η εμπορική του διάθεση δύο μήνες αργότερα. Πριν λίγες ημέρες, από το ίδιο εργοστάσιο της BMW βγήκε το 100.000στό ηλεκτρικό της supermini μοντέλο.

https://youtu.be/sYuSJMym8m0

Σήμερα, η ημερήσια παραγωγή του BMW i3 ανέρχεται σε λίγο πάνω από 120 αυτοκίνητα, ενώ το περασμένο έτος παρήχθησαν 26.631 αυτοκίνητα, και 2.783 i8. Το 2018, το η γκάμα της BMW i θα μεγαλώσει με την προσθήκη του i8 Roadster, το οποίο αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα στην έκθεση του Λος Άντζελες τον Νοέμβριο.

Ταυτόχρονα, η BMW άνοιξε επισήμως το Battery Storage Farm στη Λειψία, το οποίο θα συνδέσει μέχρι και 700 μπαταρίες υψηλής χωρητικότητας του BMW i3 ως στοιχείο για αποθήκευση ενέργειας, και μέχρι σήμερα, έχουν ήδη εγκατασταθεί 500 νέες και χρησιμοποιημένες συστοιχίες μπαταριών.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...