Επίσημο: Jeep Wrangler 2018

Σχετικά άρθρα

Μετά από αρκετές κατασκοπευτικές φωτογραφίες, η Jeep μόλις παρουσίασε επίσημα το νέο Wrangler, δίνοντας τις εξής τρεις φωτογραφίες. Το θρυλικό μοντέλο θα κάνει το ντεμπούτο του στις 29 του μήνα, στην έκθεση του Los Angeles, με την αμερικάνικη εταιρία να δίνει τότε περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφίες.

Από τις φωτογραφίες φαίνεται ότι ο σχεδιασμός της νέας (JL) γενιάς παραμένει πιστός με αυτόν του σημερινού μοντέλου, διαθέτοντας τις απαραίτητες αλλαγές φρεσκάδας. Παρά τα γνώρισμα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά, η Jeep αναφέρει ότι ο Wrangler έχει βελτιωμένη αεροδυναμική, πτυσσόμενο παρμπρίζ και ακόμα μεγαλύτερη ανοιχτή οροφή, στην soft-top έκδοση. Τονίζει, επίσης, ότι υπάρχουν δεκάδες διαφορετικοί συνδυασμούς θυρών, οροφής, και παρμπρίζ, ενώ θα προσφέρει και 200 αξεσουάρ της Mopar ώστε οι πελάτες να παραμετροποιήσουν στο έπακρο το αυτοκίνητο τους.

Το τρίπορτο μοντέλο θα προσφέρεται ως Sport και Rubicon, ενώ το τετράπορτο ως plus Sport, Sahara και Rubicon. Το Unlimited Sahara θα προσφέρεται με μόνιμη τετρακίνηση. Θα προσφέρεται με 10 πακέτα εξοπλισμού, ανάμεσά τους τα Electronic Infotainment System Group και Technology Group. Τα Sahara και Rubicon θα διαθέτουν στον βασικό εξοπλισμό LED φωτιστικά σώματα. Η οροφή θα μπορεί να είναι μεταλλική, υφασμάτινη ή ηλεκτρικά αναδιπλούμενη.

Σύμφωνα με έγγραφα που έχουν διαρρεύσει η παραγωγή του θα ξεκινήσει στις 13 του Νοέμβρη, με τα πρώτα μοντέλα να είναι η έκδοση Unlimited που θα φορούν τον ατμοσφαιρικός Pentastar V6 3,6-λίτρων κινητήρα με hard top. Λίγο μετά θα ξεκινήσει παραγωγή του Wrangler Unlimited με την μαλακή οροφή, με το δίπορτο Wrangler, αλλά και τα Wrangler με τον 2,0-λιτρο τετρακύλινδρο κινητήρα, να ξεκινούν τη παραγωγή τους από τον Φεβρουάριο του 2018.

Το δίπορτο Wrangler να έχει ικανότητα ρυμούλκησης 907 κιλών και το τετράπορτο 1.587 κιλά, ανεξαρτήτου κινητήρα, ενώ στο εσωτερικό υπάρχει μια εντελώς νέα καμπίνα, με καλύτερης ποιότητας υλικά, υφασμάτινες και δερμάτινες επενδύσεις, κλιματισμό, προηγμένο ηχοσύστημα και σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας με συμβατότητα Android Auto και Apple CarPlay.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επίσημο: Tesla Model 3 Performance με 517 άλογα

Η Tesla παρουσίασε σήμερα την γρήγορη έκδοση του ανανεωμένου Model 3, το Model 3 Performance. Είναι το ισχυρότερο Model 3 που έχει κατασκευάσει η...