Επίσημο: Jeep Wrangler Moab Edition

Σχετικά άρθρα

Περίπου εννιά μήνες μετά τα αποκαλυπτήρια της νέας (JL) γενιάς του Wrangler, η Jeep μας δείχνει σήμερα την Moab Edition του μοντέλου. Αυτή βασίζεται στην έκδοση Sahara, αλλά διαθέτει αυξημένες εκτός δρόμου δυνατότητες.

Καταρχήν πατάει σε 17άρες μαύρες (Low Gloss Black) ζάντες αλουμινίου, με ελαστικά 32 ιντσών, ενώ το αεριζόμενο καπό, οι μεταλλικοί προφυλακτήρες και μαρπιέ κάνουν το Wrangler Moab Edition να δείχνει πιο άγριο και ικανό. Ακόμα, διαθέτει LED φωτιστικά σώματα εμπρός-πίσω, με μαύρες λεπτομέρειες περιμετρικά των φώτων, όπως επίσης στη μάσκα και στους γάντζους ρυμούλκησης.

Στο στάνταρ εξοπλισμό της Moab πλέον υπάρχει το Selec-Trac full-time transfer case με δύο ταχυτήτων της Jeep, όπως επίσης και διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης πίσω. Επιπλέον διαθέτει μια σειρά από συστήματα υποβοήθησης οδηγού, που περιλαμβάνουν παρακολούθηση τυφλών σημείων, cross traffic alert, και parking assist. Φυσικά, τα συστήματα αυτά περιλαμβάνουν μια κάμερα οπισθοπορείας και οθόνη αφής 8,4 ιντσών του συστήματος Uconnect, που περιλαμβάνει σύστημα πλοήγησης. Υπάρχει επίσης το ηχοσύστημα της Alpine 9 ηχείων, ενώ το εσωτερικό είναι επενδυμένο με δέρμα.

Τέλος, το Wrangler Moab Edition είναι διαθέσιμο σε 9 χρώματα, τα εξής: Granite Crystal, Billet Silver, Punk’n Metallic, Mojito!, Black, Bright White, Sting Gray, Ocean Blue Metallic και Firecracker Red.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τα ευρωπαϊκά λιμάνια γεμίζουν με απούλητα αυτοκίνητα

Χιλιάδες αυτοκίνητα είναι σήμερα σταθμευμένα σε πολλά ευρωπαϊκά λιμάνια, πολλά από τα οποία προέρχονται από την Κίνα. Αρκετές αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν μισθώσει μεγάλες εκτάσεις σε...