Ένα πολύ επικίνδυνο οδηγικό δίδυμο στο φετινό grid είναι οι Sergio Perez και Esteban Ocon. Μιλάμε για δύο καλούς οδηγούς, με κάποιες πολύ καλές εμφανίσεις, αλλά ορισμένες φορές η μεταξύ τους κόντρα έχει κοστίσει βαθμούς και… εξαρτήματα στην ομάδα. Ο κόμπος έφτασε στο χτένι στο Spa, όταν οι δυο τους χτύπησαν, με αποτέλεσμα η ινδική ομάδα να χρησιμοποιεί τα team orders.

Πλέον, η τέταρτη θέση στο πρωτάθλημα έχει εξασφαλιστεί, έτσι δεν θα ήταν μεγάλο πλήγμα αν οι οδηγοί της χτυπούσαν και πάλι. Εκτός, όμως, από αυτό, υπάρχει και το οικονομικό κομμάτι, αλλά και οι δοκιμές μετά τον τελευταίο αγώνα, στο Abu Dhabi, που σημαίνει ότι η ομάδα χρειάζεται ολόκληρα τα μονοθέσιά της, όπως λέει ο COO, Otmar Szafnauer.

Είναι κάτι που πρέπει να συζητήσουμε εσωτερικά. Έχουμε μερικές βδομάδες μέχρι να το αποφασίσουμε. Είναι καλύτερο για τους οπαδούς να τους αφήσουμε να τρέξουν, αλλά την ίδια ώρα τα εξαρτήματα δεν είναι φθηνά. Τρακάρει ο ένας με τον άλλον και ίσως πρέπει να αγοράσεις μερικά νέα εξαρτήματα για τον τελευταίο αγώνα. Έχουμε και τεστ στο Abu Dhabi, επομένως πρέπει να το σκεφτούμε κι αυτό.

Ο Perez πιστεύει ότι μπορούν να παλέψουν χωρίς προβλήματα, ώστε να δει και η ομάδα ότι υπάρχει αμοιβαία εμπιστοσύνη.

Μας έχουν πει πως, όταν εξασφαλίσουμε την τέταρτη θέση, θα μας αφήσουν να αγωνιστούμε. Και πιστεύω πως είναι σημαντικό για ‘μένα και τον Esteban να δείξουμε την εμπιστοσύνη μας, και ότι μπορούμε να έχουμε καλούς αγώνες μεταξύ μας.