Νωρίτερα η παρουσίαση της RB14

Σχετικά άρθρα

Σε ένα πολύ διαφορετικό από το περσινό ξεκίνημα στοχεύει η Red Bull Racing με την RB14. Η RB13 είναι στο δεύτερο μισό της σεζόν ένα μονοθέσιο με πολύ καλό αγωνιστικό ρυθμό, κάτι που δεν ίσχυε στο ξεκίνημα της χρονιάς, εκεί όπου το σασί δεν ήταν τόσο ανταγωνιστικό όσο είναι τώρα. Οι αναβαθμίσεις της Ουγγαρίας άλλαξαν τα πράγματα, με τους υπεύθυνους να ελπίζουν ότι το αντίκτυπο θα φανεί και στο ξεκίνημα του 2018.

Πέρυσι, η RB13 παρουσιάστηκε στις 26 Φεβρουαρίου, δηλαδή μία ημέρα πριν από την έναρξη των χειμερινών δοκιμών. Τα πράγματα φέτος ίσως είναι λίγο διαφορετικά, αφού ο Christian Horner λέει ότι η RB14 θα παρουσιαστεί κατά πάσα πιθανότητα 5 ημέρες νωρίτερα, προκειμένου οι μηχανικοί να ανακαλύψουν εγκαίρως οποιαδήποτε προβλήματα στο μονοθέσιο και να τα διορθώσουν γρήγορα κατά τη διάρκεια των δοκιμών.

Στοχεύουμε σε μια παρουσίαση νωρίτερα, που περιλαμβάνει μόλις πέντε μέρες, αλλά ο σχεδιασμός είναι τόσο συντονισμένος και τα προγράμματα τόσο σφιχτά, που αυτές οι πέντε μέρες είναι πραγματικά πολύτιμες όσον αφορά τη θέση που θα βρίσκεσαι, μπροστά ή πίσω από το πρόγραμμα. Στόχος μας είναι να φτάσουμε στο πρώτο τεστ όντας σε θέση να κάνουμε περίπου 100 γύρους.

ΠηγήGMM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...