Δε θα μείνω στη σκιά του Hamilton, λέει ο Bottas

Σχετικά άρθρα

Από την πρώτη στιγμή που ο Valtteri Bottas έβαζε την υπογραφή του στο συμβόλαιο που του πρόσφερε η Mercedes, γνωρίζαμε ότι ο Φινλανδός θα είναι ουσιαστικά ο νούμερο δύο οδηγός της ομάδας. Παρ’ όλο που η «Merc» δεν έδειξε σημάδια που να φανερώνουν ότι ευνόησε τον Lewis Hamilton, ο Bottas δεν μπόρεσε να έχει αντίστοιχη απόδοση με αυτή του team-mate του, ο οποίος έφτασε στον τέταρτο παγκόσμιο τίτλο του τρεις αγώνες πριν τη λήξη του πρωταθλήματος.

Η σεζόν δεν ήταν ό,τι πιο εύκολο για τον 28χρονο, ειδικά στο δεύτερο μισό, αλλά ο Φινλανδός σκοπεύει να παρουσιάσει ένα διαφορετικό πρόσωπο την επόμενη χρονιά και σε καμία περίπτωση δεν θέλει να βρεθεί στην σκιά του Hamilton, έτσι ευελπιστεί να μεταφράσει στην πράξη τα μαθήματα που πήρε από τις φετινές δυσκολίες.

Σε μερικές περιπτώσεις, όχι όσο θα ήθελα, κατάφερα να είμαι μπροστά του. Παρόλο που είναι πραγματικά πάρα πολύ καλός οδηγός και πολύ σταθερός, πρέπει επίσης να πιστεύω στον εαυτό μου. Δεν μπορώ να είμαι στο νούμερο δύο, διαφορετικά θα προτιμούσα να μείνω σπίτι μου.

Φέτος, έμαθα πάρα πολύ και θέλω αυτή η χρονιά να είναι χρονιά εκμάθησης για ‘μένα και την ομάδα. Του χρόνου θα είναι αρκετά διαφορετικά, αφού θα ξεκινήσω με ανθρώπους που γνωρίζω, έχοντας πάρει μαθήματα απ’ όλες τις δύσκολες στιγμές φέτος.

ΠηγήSky Sports

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα