Volkswagen Virtus, η sedan έκδοση του Polo για την Νότιο Αμερική

Σχετικά άρθρα

Η Volkswagen παρουσίασε στη Βραζιλία, το Virtus, την sedan έκδοση του νέου Polo που θα πωλείται στην αγορά της Νοτίου Αμερικής από τις αρχές του 2018.

Έχει μήκος 4,48 μέτρα, πλάτος 1,75 μέτρα, ύψος 1,47 μέτρα και μεταξόνιο 2,65 μέτρων που είναι κατά 8 εκατοστά μεγαλύτερο από αυτό του Polo. Ο χώρος αποσκευών ανέρχεται στα 521 λίτρα, 221 περισσότερα από αυτόν του Polo.

Το αυτοκίνητο θα τοποθετηθεί απέναντι από τα Honda City, Toyota Yaris Sedan, Fiat Cronos και Chevrolet Prisma, βασίζεται στην MQB-A0 και αρχικά θα προσφέρεται με τον 1,0-λιτρο TSI κινητήρα ο οποίος αποδίδει 128 άλογα όταν καταναλώνει αιθανόλη και 115 άλογα όταν καταναλώνει βενζίνη. Η ροπή και στις δύο περιπτώσεις ανέρχεται στα 200 Nm μεταξύ 2.000 και 3.5000 σ.α.λ. Τα 0-100 χλμ/ώρα στην έκδοση με τα 128 άλογα, τα κάνει τα 9,9 δευτερόλεπτα, έχοντας τελική ταχύτητα 194 χλμ/ώρα.

Στο εσωτερικό υπάρχει μεγάλη οθόνη αφής 8″, ψηφιακός πίνακας οργάνων 10,25″, με το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας να είναι συμβατό με Apple CarPlay, Android Auto και Mirrorlink.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Διέρρευσε η sedan έκδοση του VW Passat, μόνο για την Κίνα

Η ένατη γενιά του VW Passat έκανε το ντεμπούτο της πέρυσι στην Ευρώπη, αποκλειστικά διαθέσιμη ως estate. Ωστόσο, η κινεζική αγορά έχει διαφορετικές προτιμήσεις,...

Ξεκίνησε η παραγωγή του VW Golf facelift

Στα τέλη του περασμένου Ιανουαρίου, η Volkswagen παρουσίασε την ανανεωμένη εκδοχή της 8ης γενιάς του Golf, με το μοντέλο να μπαίνει στην παραγωγή την...