Η Chevrolet θέλοντας να γιορτάσει την 65η επέτειο της Corvette, παρουσίασε πριν 7 μήνες την έκδοση Carbon 65, η οποία θα είναι διαθέσιμη σε μόλις 650 μονάδες για τα μοντέλα Grand Sport και Z06.

Η πρώτη εξ΄αυτών θα βγει στη δημοπρασία του Scottsdale, από τον οίκο Barrett-Jackson, στις 20 Ιανουαρίου. To αυτοκίνητο θα διαθέτει και την υπογραφή του πρώην προέδρου των Η.Π.Α., George W. Bush, με όλα τα έσοδα από την πώληση να πηγαίνουν στην πρωτοβουλία στρατιωτικής υπηρεσίας του κέντρου Bush, η οποία εξασφαλίζει ότι οι βετεράνοι και τα μέλη των οικογενειών μετά την 11η Σεπτεμβρίου μπορούν να κάνουν τη μετάβαση στην πολιτική ζωή, με έμφαση στην απόκτηση ουσιαστικής απασχόλησης και στην καταπολέμηση της διαταραχής του μετατραυματικού στρες.

Αισθητικά τα Carbon 65 Edition μοντέλα διαφέρουν μέσω του carbon εξωτερικού πακέτου, το οποίο περιλαμβάνει αεροτομή και quarter ducts, με το αυτοκίνητο να είναι βαμμένο στο Ceramic Matrix Gray χρώμα, ενώ στο εσωτερικό υπάρχει ένα carbon τιμόνι, με το Carbon 65 Edition πακέτο να κοστίζει 15.000 δολάρια.