Η BMW θα παρουσιάσει τη νέα γενιά της Σειράς 8 στην έκθεση της Γενεύης τον Μάρτιο του 2018, με την παραγωγή του μοντέλου να ξεκινά μερικούς μήνες μετά, στο εργοστάσιο της BMW στην πόλη Dingolfing της Γερμανίας.

Η νέα γενιά της 8αρας που παρουσιάστηκε σε μορφή πρωτότυπου πριν από μερικούς μήνες θα πωλείται σε κλειστή, σε Gran Coupe αλλά και σε ανοικτή έκδοση, με τις δύο τελευταίες να αναμένονται στην αγορά το 2019.

Η νέα Σειρά 8 έχει εσωτερική κωδική ονομασία G14/15, θα διαθέτει ευέλικτο σπορ σασί ενώ θα εφοδιάζεται με όλα τα τεχνολογικά καλούδια και όλη την πολυτέλεια της Σειράς 7. Θα προσφέρεται με εξακύλινδρους, οκτακύλινδρους κινητήρες και με τον V12 6,6-λίτρων κινητήρα, με την έκδοση M8 να εξοπλίζεται με τον V8 bi-turbo 4,0-λίτρων κινητήρα ο οποίος θα αποδίδει περισσότερα από 600 άλογα και θα στέλνει τη κίνηση είτε στους πίσω, είτε σε όλους τους τροχούς μέσω του προαιρετικού συστήματος τετρακίνησης xDrive, με τα 0-100 χλμ/ώρα θα είναι σε θέση να τα κάνει σε λιγότερο από 4 δευτερόλεπτα.

Επίσης, θα προσφέρεται και σε M Performance έκδοση, η οποία θα τοποθετηθεί ανάμεσα στις 840i και M8. Η έκδοση θα ονομαστεί M850i και θα φορά τον V8 4,4-λίτρων turbo κινητήρα απόδοσης 500 ίππων, ο οποίος θα συνδυάζεται με ένα αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων, που θα στέλνει τη κίνηση σε όλους τους τροχούς.