Το πρωί είδες το teaser video της νέας M8, και πριν λίγα λεπτά η BMW έδωσε στην δημοσιότητα τις πρώτες επίσημες κατασκοπευτικές φωτογραφίες της M έκδοση του. Αυτή εξελίσσεται παράλληλα με την απλή έκδοση της νέας Σειράς 8, και αναμένεται να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2018.

Από τις φωτογραφίες φαίνεται ότι η M8 έχει άκρως επιθετικό εμπρός μέρος, με προεξέχοντα νεφρά και μεγάλες εισαγωγές αέρα, που προέρχονται από το το 8 Series Concept, το οποίο είδαμε πριν δύο ημέρες. Επίσης, διακρίνεται από το καμουφλαρισμένο αμάξωμα το ανάγλυφο καπό, η πίσω αεροτομή και οι τέσσερις απολήξεις της εξάτμισης, ενώ οι ζάντες αλουμινίου φαίνεται να είναι αρκετά μεγάλες και να φιλοξενούν φρένα με μπλε δαγκάνε

Κάτω από το καπό θα συναντάμε τον V8 bi-turbo 4,0-λίτρων κινητήρα ο οποίος θα αποδίδει περισσότερα από 600 άλογα και 700 Nm. Θα στέλνει τη κίνηση είτε στους πίσω, είτε σε όλους τους τροχούς μέσω του προαιρετικού συστήματος τετρακίνησης xDrive, με τα 0-100 χλμ/ώρα θα είναι σε θέση να τα κάνει σε λιγότερο από 4 δευτερόλεπτα.

Ο πρόεδρος του M Division της BMW, Frank van Meel, δήλωσε σχετικά:

Το μέλλον της BMW M8 θα στηριχτεί στα γονίδια της σειράς 8, και θα ενισχύσει το DNA της με πρόσθετες δυνατότητες για την πίστα, και γενναιόδωρες πρόσθετες ποσότητες δυναμικών χαρακτηριστικών. Όλα αυτά θα την κάνουν να προσφέρει μια εμπειρία οδήγησης που φέρει τα γνωστά χαρακτηριστικά των BMW M, και ικανοποιεί τις πιο απαιτητικές απαιτήσεις των πελατών μας.

Ο van Meel πρόσθεσε ότι η εταιρία εξελίσσει την M8 GTE για την συμμετοχή της στο Le Mans, η οποία θα κάνει το ντεμπούτο της στον 24-ωρο αγώνα της Daytona, τον Ιανουάριο του 2018.