Ο Hartley παραμένει οδηγός της Porsche, παρά το συμβόλαιο του με την Toro Rosso

Σχετικά άρθρα

Η γερμανική ομάδα ανέφερε ότι ο 28-χρονος Νεοζηλανδός θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του σε αυτήν, παρότι πρόσφατα ο Hartley υπέγραψε συμβόλαιο με την Scuderia Torο Rosso για το 2018, ως κύριος οδηγός της. Ο Hartley οδηγεί την 919 Hybrid στο WEC από το 2014, έχοντας από τότε στο βιογραφικό του δύο παγκόσμιους τίτλους, και μια νίκη στο Le Mans.

Παρότι η Porsche ανακοίνωσε την αναχώρηση της από το παγκόσμιο πρωτάθλημα αντοχής στο τέλος του 2017, όταν ο επικεφαλής της ομάδας Andreas Seidl ρωτήθηκε -από το Bahrain που βρίσκεται για τον τελευταίο αγώνα- αν η συνεργασία με την ομάδα από την Faenza της Ιταλίας θα συνεχιστεί, απάντησε:

Προφανώς θα θέσουμε ορισμένους περιορισμούς για το τι θα μπορεί να κάνει για εμάς, γιατί θα έχει αρκετά απασχολημένο χρονοδιάγραμμα. Αλλά με την ιστορία που έχουμε χτίσει μαζί, σίγουρα θέλουμε να συνεχίσουμε. Το πρόγραμμα της Porsche είναι τεράστιο και θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες και για τον Brendon στην οικογένεια της Porsche τα επόμενα χρόνια.

Ο Seidl συνέχισε λέγοντας ότι ο Hartley θα έχει το ίδιο ακριβώς status με τους άλλους οδηγούς του LMP1 προγράμματος της Porsche, Andre Lotterer και Neel Jani, οι οποίοι παραμένουν με συμβόλαιο ως κύριοι οδηγοί της γερμανικής ομάδας, καθώς θα τρέξουν με τις ομάδες Techeetah και Dragon, αντίστοιχα, στην Formula E.

Ο Brendon Hartley δήλωσε ότι δεν είχε ακόμα την ευκαιρία να σκεφτεί οποιοδήποτε αγώνα με sportscar, παράλληλα με τις δεσμεύσεις του στην F1, ενώ ερωτηθείς αν ενδιαφέρεται, είπε:

100%, αλλά δεν θέλω να σχολιάσω. Το πρώτο χρόνο στην F1 θα έχω πολλά να μάθω. Θα αγωνιζόμουν κάθε Σαββατοκύριακο του χρόνου αν μπορούσα, αλλά η F1 είναι η προτεραιότητα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η κατήγορος του Christian Horner έκανε επίσημη καταγγελία στη FIA

Νέο κεφάλαιο στην υπόθεση Christian Horner, με την γυναίκα κατήγορο να έχει κάνει επίσημη καταγγελία για τη συμπεριφορά του στη FIA, ενώ ετοιμάζεται να...

Charles Leclerc: Θέμα χρόνου η Ferrari να αμφισβητήσει την Red Bull

Ο Charles Leclerc πιστεύει ότι η Ferrari είναι η ομάδα που έχει βελτιωθεί περισσότερο φέτος, θεωρώντας πως είναι "θέμα χρόνου" να αμφισβητήσουν την κυριαρχία...

Τρέχει στο GP Αυστραλίας ο Carlos Sainz

Ο Carlos Sainz θα επιστρέψει στην ενεργό δράση μετά την επέμβαση για την αφαίρεση της σκωληκοειδίτιδας που έκανε το περασμένο Σάββατο, 9 Μαρτίου, στη...
Autoblog.gr