Η φετινή κυνηγετική περίοδος στην Ελλάδα έχει ήδη ξεκινήσει από τις 20 Αυγούστου και διαρκεί μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου του 2018. Τι καλύτερο δώρο για τον υπερ-πλούσιο χομπίστα-κυνηγό, από μια Bentayga ειδικά διαμορφωμένη για τους “φίλους” αυτής της πρακτικής.

Η Bentayga Field Sports Edition είναι προϊόν του τμήματος Mulliner της Bentley και διαθέτει ότι χρειάζεται ο κυνηγός. H βρετανική εταιρία έλαβε βοήθεια από την Purdey, εταιρία τυφεκίων, για τον σχεδιασμό της έκδοσης, η οποία επικεντρώνεται γύρω από την πρόσθετη αποθήκευση.

Στον χώρο αποσκευών υπάρχει τώρα μια μεγάλη συρόμενη μονάδα αποθήκευσης, που περιέχει αρκετά διαμερίσματα τα οποία μπορούν να φιλοξενήσουν διάφορα αναλώσιμα. Φυσικά, δεδομένου ότι μιλάμε για Bentley, αυτή η μονάδα είναι φτιαγμένη από τα ακριβότερα υλικά, ενώ το εσωτερικό της διαθέτει καπιτονέ δέρμα, θήκες για ποτήρια σαμπάνιας, κλπ. Εκτός από τον κύριο χώρο αποθήκευσης, υπάρχει και μια πρόσθετη θήκη, που κλειδώνει, για ένα ζευγάρι όπλων. Η θήκη αυτή είναι επίσης δερμάτινη και χωράει ανάμεσα στα πίσω καθίσματα.

Τα Field Sports αξεσουάρ για το πολυτελέστατο SUV του πλανήτη αποτελούν προς το παρόν one-off δημιουργία, αλλά φαντάζομαι ότι αν υπάρχει η ανάλογη ζήτηση η βρετανική εταιρία θα τα βγάλει στην αγορά, φυσικά με το αζημίωτο.