Κλειστή μάχη περιμένουν οι Hamilton και Vettel

Σχετικά άρθρα

Μόλις 149 χιλιοστά του δευτερολέπτου χώρισαν τους Lewis Hamilton και Sebastian Vettel στα δεύτερα ελεύθερα δοκιμαστικά του Abu Dhabi. Η Mercedes και η Ferrari δείχνουν να είναι οι κορυφαίες ομάδες στο Yas Marina Circuit, με τους δύο οδηγούς να έχουν από τρεις νίκες στη συγκεκριμένη πίστα.

Οι διαφορές ήταν τόσο μικρές που οι προβλέψεις δεν είναι εύκολο να γίνουν, καθώς δε θα πρέπει να ξεχνάμε ότι οι μηχανικοί δουλεύουν πάνω στα μονοθέσια, ώστε αυτά να γίνουν ακόμα ταχύτερα αύριο. Ο Vettel είναι ικανοποιημένος από την πρώτη ημέρα, με την SF70H να έχει καλή συμπεριφορά, θέλοντας τη νίκη για την καλύτερη ψυχολογία εντός της ομάδας του εν όψει ενός δύσκολου χειμώνα.

Το μονοθέσιο είναι καλό, όπως και η ισορροπία. Πιστεύω ότι είμαστε πολύ κοντά. Αν μπορέσουμε να κάνουμε το συνηθισμένο βήμα του Σαββάτου και βελτιώσουμε λίγο το μονοθέσιο, τότε θα πρέπει να είναι μια καλή μέρα. Δε νομίζω ότι θα πρέπει να κάνουμε πολλά το βράδυ. Το Σάββατο είναι πάντα ιδιαίτερο και διαφορετικό, όμως θα δούμε τι θα γίνει. Θα πρέπει να κάνουμε τα πάντα σωστά.

Είναι σημαντικό να τελειώσουμε τη σεζόν με τον σωστό τρόπο. Όσο καλύτερο είναι το αποτέλεσμα, τόσο καλύτερη θα είναι η διάθεση μέσα στην ομάδα.

Ευχαριστημένος είναι και ο Hamilton από την W08. Ο Βρετανός ξέρει ότι θα πρέπει να πιέσει στο όριο για να πάρει την τελευταία pole position της σεζόν, με το μονοθέσιό του να έχει μερικά ακόμα περιθώρια βελτίωσης, τα οποία ελπίζει πως οι μηχανικοί του θα εξαφανίσουν κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Ήταν μια καλή Παρασκευή και είμαι χαρούμενος που είναι η τελευταία της σεζόν. Ειδικά γι’ αυτό το 3ήμερο, έχω ένα κράνος με χρυσό χρώμα για το παγκόσμιο πρωτάθλημα, για το οποίο είμαι πραγματικά ευγνώμων. Κάναμε πολλούς γύρους σήμερα και κάναμε καλή πρόοδο με την ισορροπία του μονοθεσίου. Χρειαζόμαστε ακόμα λίγη δουλειά, όμως νιώθω ότι είμαστε αρκετά ανταγωνιστικοί εδώ. Είναι κοντά, αλλά μ’ αρέσει αυτό.

ΠηγήGMM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η κατήγορος του Christian Horner έκανε επίσημη καταγγελία στη FIA

Νέο κεφάλαιο στην υπόθεση Christian Horner, με την γυναίκα κατήγορο να έχει κάνει επίσημη καταγγελία για τη συμπεριφορά του στη FIA, ενώ ετοιμάζεται να...

Charles Leclerc: Θέμα χρόνου η Ferrari να αμφισβητήσει την Red Bull

Ο Charles Leclerc πιστεύει ότι η Ferrari είναι η ομάδα που έχει βελτιωθεί περισσότερο φέτος, θεωρώντας πως είναι "θέμα χρόνου" να αμφισβητήσουν την κυριαρχία...

Τρέχει στο GP Αυστραλίας ο Carlos Sainz

Ο Carlos Sainz θα επιστρέψει στην ενεργό δράση μετά την επέμβαση για την αφαίρεση της σκωληκοειδίτιδας που έκανε το περασμένο Σάββατο, 9 Μαρτίου, στη...
Autoblog.gr