Η GeigerCars, εκτός από εισαγωγέας διαφόρων αμερικάνικων αυτοκινήτων που δεν κυκλοφορούν στην Ευρώπη, είναι ένας γερμανικός βελτιωτικός οίκος με έφεση σε αυτά που εισάγει. Τελευταίο project το Ford F-150 Raptor, που από το εργοστάσιο ο 3,5-λίτρων V6 Ecoboost κινητήρας αποδίδει 450 άλογα και 691 Nm ροπής.

Με την τοποθέτηση νέου intercooler, νέας “ψυχρής” εισαγωγής, και επαναπρογραμματισμού του εγκεφάλου, η απόδοση του αμερικάνικου “αγροτικού” έχει ανέβει στα 520 άλογα και στα 731 Nm. Ο κινητήρας συνδυάζεται με ένα 10-τάχυτο, αυτόματο κιβώτιο και φυσικά με σύστημα τετρακίνησης με διάφορα modes, μεταξύ των οποίων και το “Baja” για εκτός δρόμου οδήγηση με υψηλές ταχύτητες.

Ακόμα, η απόσταση από το έδαφος έχει αυξηθεί, το F-150 Raptor πλέον πατάει σε 22 άρες ζάντες, με 37×13,5-ιντσών R22 M/T off-road ελαστικά, ενώ είναι βαμμένο και σε ένα νέο χρώμα. Τέλος, διαθέτει roll bar με αναδιπλώμενα LED φώτα.

Το κόστος του αυτοκινήτου, μαζί με την μετατροπή της GeigerCars, ανέρχεται στα €124.600, με το αυτοκίνητο να διαθέτει και το Luxury πακέτο εξοπλισμού, που στην Αμερική κοστίζει σχεδόν 10.000 δολάρια.