Volkswagen Golf R Vs Ford Focus RS στα 0-250 χλμ/ώρα

Σχετικά άρθρα

Δύο από τα ταχύτερα hot hatch της αγοράς. Ο λόγος για το Volkswagen Golf R και για το Ford Focus RS, που στο video επιταχύνουν από στάση στα 250 χλμ/ώρα.

Να θυμίσω πως το Golf R φορά έναν 2,0-λιτρο TSI τετρακύλινδρο κινητήρα, απόδοσης 310 ίππων και 400 Nm ροπής. Η κίνηση μεταφέρεται σε όλους τους τροχούς μέσω DSG αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων και για τα 0-100 χλμ/ώρα χρειάζεται 4,6 δευτερόλεπτα, με την τελική του να περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 χλμ/ώρα.

Το Focus RS κρύβει κάτω από το καπό έναν 4κύλινδρο EcoBoost κινητήρα, 2,3 λίτρων, με την απόδοσή του να φτάνει τα 350 άλογα, στις 6.000 σ.α.λ., και 440 Nm ροπής, στις 3.200 σ.α.λ., τα οποία γίνονται 470 Nm αν επιλέξεις λειτουργία overboost. Η κίνηση μεταδίδεται σε όλους τους τροχούς και είναι ικανό να κάνει τα 0-100 χλμ/ώρα σε 4,7 δευτερόλεπτα, μέχρι να σταματήσει στα 266 χλμ/ώρα της τελικής ταχύτητας.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Volkswagen ID.Code Concept

Η Volkswagen στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε το ID.Code Concept, ένα νέο πρωτότυπο SUV που μας δείχνει τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία που θα έχουν...

Μεγαλύτερη αυτονομία και ταχύτερη φόρτιση για το Ford E-Transit

Η Ford Pro αποκάλυψε σήμερα μια νέα επιλογή για το E-Transit με μπαταρία Extended Range (Εκτεταμένης Αυτονομίας), ενισχύοντας τις δυνατότητες του δημοφιλέστερου μεγάλου ηλεκτρικού...