Η Santander τερματίζει τη συνεργασία της με τη Ferrari

Σχετικά άρθρα

Από το 2007, όταν και ο Fernando Alonso υπέγραψε για τη McLaren, η Santander βρίσκεται στη Formula 1. Ο Ισπανός αποχώρησε από τη McLaren στα τέλη της ίδιας χρονιάς, όμως η ισπανική τράπεζα συνέχιζε να αποτελεί χορηγό της βρετανικής ομάδας. Το 2010, ο δις Παγκόσμιος Πρωταθλητής οδήγησε για λογαριασμό της Ferrari, και η Santander τον ακολούθησε, υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας με την ιταλική ομάδα.

Η συνεργασία των δύο πλευρών φτάνει στο τέλος της, αφού ανακοινώθηκε πως η σταματά η υποστήριξη της ισπανικής τράπεζας, την ίδια μέρα που η Santander ανακοίνωσε συμφωνία με το Champions League, από το 2018 μέχρι το 2021. Η Ana Botin, Εκτελεστική Πρόεδρος του Santander Group δήλωσε σχετικά:

Η Ferrari και η Formula 1, για τις οποίες είμαστε πολύ ευγνώμονες, έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην Santander για περισσότερα από τα τελευταία δέκα χρόνια. Θα συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το άθλημα, επειδή είναι ένας πολύτιμος τρόπος για να συμβάλλουμε στην ευημερία των κοινοτήτων πάνω όπου δουλεύουμε.

Βέβαια, πριν από δύο μήνες, η Ferrari ανακοίνωσε ότι επεκτείνει τη συνεργασία της με την Philip Morris.

ΠηγήSantander

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

To Airbnb προσφέρει το Μουσείο της Ferrari για μια διανυκτέρευση για τον αγώνα της F1 στην Imola

H Airbnb ανανέωσε τις εμπειρίες που προσφέρει, προσθέτοντας τη νέα κατηγορία "Icons" που είναι εμπνευσμένη από την ποπ κουλτούρα. Η κατηγορία σε προ(σ)καλεί να βιώσεις...