Οι 24ωροι αγώνες αντοχής πάντα παρουσιάζουν αρκετό ενδιαφέρον και ο επόμενος χρονικά είναι οι 24 ώρες της Daytona, στις 27-28 Ιανουαρίου. Ξέρουμε ήδη ότι ο Fernando Alonso θα πάρει μέρος, οδηγώντας στην LMP2 κατηγορία, όμως ο δις Παγκόσμιος Πρωταθλητής θα έχει έναν συνάδελφό του από τη Formula 1.

Αυτός δεν είναι άλλος από τον Lance Stroll, ωστόσο δε θα είναι η πρώτη φορά που θα συμμετέχει στον συγκεκριμένο αγώνα αντοχής. Ο Καναδός πήρε μέρος και στον τελευταίο αγώνα, αλλά στην κατηγορία των Prototype. Ο 19χρονος θα αγωνιστεί τώρα στην LMP2 με την Jackie Chan DC Racing, οδηγώντας την DCR Oreca 07. Ο οδηγός της Williams δήλωσε σχετικά:

Θα πάμε στην Daytona για να το απολαύσουμε, να ανταγωνιστούμε και φυσικά να προσπαθήσουμε για να κερδίσουμε. Πάντα θέλω να είμαι όσο πιο καλός και ανταγωνιστικός γίνεται. Δε θα υπάρχει διαχείριση καυσίμου ή ελαστικών για να ανησυχούμε, και θα αγωνιστούμε σκληρά με πολύ άλλο κόσμο, κάτι που θα απολαύσω. Έχω ακούσει σπουδαία πράγματα για την Jackie Chan DCR Jota, οπότε ανυπομονώ να γίνω μέρος της ομάδας.