Αν οδηγείς ένα κλεμμένο αυτοκίνητο, ειδικά αν αυτό μάλιστα είναι κάποιο δημιούργημα της Ferrari, καλό θα ήταν, προκειμένου να μην τραβήξεις την προσοχή, να έχεις τουλάχιστον τα χρήματα να βάλεις βενζίνη.

Ο 38χρονος Καλιφορνέζος Israel Rangel, είχε κλέψει την λευκή Ferrari 458 Italia που βλέπεις από ένα πάρκινγκ στην Costa Mesa τον περασμένο μήνα. Η ιδιοκτήτρια της Susan Friedman δήλωσε την κλοπή και ο Rangel αφού για 2 εβδομάδες έκρυψε το αυτοκίνητο σε ένα πάρκινγκ, προκειμένου να μην βρεθεί από την αστυνομία, αποφάσισε να κάνει βόλτες με αυτό.

O V8 κινητήρας της 458 Italia όμως, διψάει για βενζίνη και έτσι πολύ γρήγορα, το ρεζερβουάρ άδειασε. Ο ίδιος σταμάτησε σε ένα βενζινάδικο να γεμίσει την Ferrari με βενζίνη, αλλά επειδή δεν είχε χρήματα, αποφάσισε να ζητήσει από τους άλλους πελάτες του βενζινάδικου να του δανείσουν. Δεν είναι και το πιο συνηθισμένο να βλέπεις έναν ιδιοκτήτη μιας Ferrari να ζητά χρήματα για να βάλει βενζίνη και έτσι κάποιος ειδοποίησε την αστυνομία, μιας και υπέθεσε πως το αυτοκίνητο ήταν κλεμμένο. Όπως και ήταν.

Η αστυνομία συνέλαβε τον 38χρονο, ο οποίος είχε ήδη προκαλέσει ζημιές ύψους 50.000 δολαρίων στην Ferrari. Η γυναίκα πήρε πίσω το αυτοκίνητο της και συμφώνησε με την ασφαλιστική να πάρει μια επιταγή με άγνωστο ποσό, κρατώντας η ασφαλιστική την πληγωμένη Ferrari. Η Friedman, τα χρήματα που πήρε από την ασφαλιστική, τα χρησιμοποίησε για να αγοράσει μια νέα Lamborghini Huracan