0-260 χλμ/ώρα από το νέο Audi RS 4 Avant

Σχετικά άρθρα

Πριν από δύο μήνες, η Audi παρουσίασε το νέο RS 4 Avant, το οποίο έχει σημαντικές αλλαγές συγκριτικά με τον προκάτοχό του. Το βασικό στην περίπτωσή μας είναι ο κινητήρας, ένας BiTurbo V6 κινητήρας, 2,9 λίτρων, που αποδίδει μέχρι 450 άλογα και 600 N·m ροπής. Η κίνηση φτάνει φυσικά σε όλους τους τροχούς και η γερμανική φίρμα ανακοινώνει πως το νέο της αυτοκίνητο φτάνει τα 100 χλμ/ώρα από στάση σε 4,1 δευτερόλεπτα.

Η τελική του ταχύτητα αυξάνεται στα 280 χλμ/ώρα με το προαιρετικό RS Dynamic πακέτο. Εκτός από την επιπλέον δύναμη, ρόλο στην βελτιωμένη επιτάχυνση παίζει και το βάρος, καθώς οι μηχανικοί της Audi το μείωσαν κατά 80 κιλά. Ας το δούμε, λοιπόν, στα 0-260 χλμ/ώρα. Επιπλέον, μπορούμε να πάρουμε μία γεύση από τον ήχο του V6 που είναι κάτω από το καπό.

Αν θέλεις περισσότερα πλάνα από το εξωτερικό και το εσωτερικό, δεν έχεις παρά να ρίξεις μια ματιά το συγκεκριμένο video.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...