Έκθεση Φρανκφούρτης 2017: Νέο Audi RS4 Avant με 450 άλογα

Σχετικά άρθρα

Η Audi στο περίπτερό της στην έκθεση της Φρανκφούρτης μαζί με το πισωκίνητο R8, το Aicon Concept και το Elaine Concept, παρουσιάζει και το νέο RS4 Avant. Το μοντέλο φορά τον ίδιο biturbo 2,9-λίτρων κινητήρα που συναντάμε στο νέο RS5, απόδοσης 450 ίππων με 600 Nm ροπής.

Το μετατρόχιο έχει αυξηθεί κατά 30 χιλιοστά και φορά ζάντες 19″ (20″ στον πρόσθετο εξοπλισμό). Χάρη στο μειωμένο βάρος κατά 80 κιλά (1.790 κιλά), σε συνδυασμό με την αυξημένη ιπποδύναμη και ροπή, το νέο RS4 Avant κάνει τα 0-100 χλμ/ώρα σε μόλις 4,1 δευτερόλεπτα με την τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 280 χλμ/ώρα με το επιπλέον RS dynamic πακέτο. Έχει μέση κατανάλωση 8,8 λίτρα/100 χλμ και 199 γρ/χλμ εκπομπές CO2.

Η κίνηση περνά στον δρόμο από όλους τους τροχούς, μέσω ενός οκτατάχυτου αυτόματου κιβωτίου. Το σύστημα μόνιμης τετρακίνησης Quattro, κατανέμει την ισχύ ασύμμετρα στους άξονες (40:60) προκειμένου να προσφέρει μια πιο δυναμική συμπεριφορά και καλύτερη πρόσφυση. Στον πρόσθετο εξοπλισμό υπάρχει και ένα σπορ πίσω διαφορικό.

Η ανάρτηση του RS4 είναι νέα, με την μπροστά και την πίσω να αποτελείται από μια πολλαπλών συνδέσμων (5). Έχει χαμηλώσει κατά 7 χιλιοστά, διαθέτει το σύστημα Dynamic Ride Control (DRC), carbon-κεραμικά φρένα και δυναμικό σύστημα διεύθυνσης με RS ρυθμίσεις.

Στο εσωτερικό συναντάμε σπορ καθίσματα με Nappa δέρμα, κοφτό τριάκτινο τιμόνι, λογότυπα RS, φωτιζόμενα μαρσπιέ, με το Audi virtual cockpit να δείχνει πληροφορίες από την πίεση των ελαστικών, την ροπή και τις δυνάμεις G. Οι παραγγελίες του θα ξεκινήσουν μέσα στο φθινόπωρο με αρχική τιμή τις 79.800 ευρώ στη Γερμανία, με τις πρώτες παραδόσεις να γίνονται στη Γερμανία από τις αρχές του 2018.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα