Ο Hamilton παραδέχεται πως «χαλάρωσε» μετά το Μεξικό

Σχετικά άρθρα

Μετά την κατάκτηση του φετινού του παγκοσμίου πρωταθλήματος, ο Lewis Hamilton δεν κατάφερε να πάρει νίκη. Στη Βραζιλία, έκανε ένα σπάνιο λάθος στις κατατακτήριες, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει από το pit lane, ενώ στο Abu Dhabi έχασε κατά κράτος από τον Valtteri Bottas, τόσο στις κατατακτήριες όσο και στον αγώνα.

Αυτό ίσως έχει μία λογική, διότι ο μεγάλος στόχος της κατάκτησης του τίτλου επετεύχθη τρεις αγώνες πριν από το τέλος, έτσι υπήρξε μια μικρή χαλάρωση, όπως άλλωστε παραδέχεται και ο ίδιος. Ο Βρετανός, ωστόσο, επισημαίνει πως τα πράγματα θα είναι διαφορετικά το 2018, όταν και θα επικεντρωθεί πλήρως στην προετοιμασία του για τους αγώνες.

Δεν υπάρχει καμία ανησυχία. Νομίζω πως είναι σαφές ότι κάτι συμβαίνει μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, και το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι, μία βδομάδα αφού κατέκτησα το πρωτάθλημα, πέρασα μια βδομάδα με την οικογένειά μου για να πανηγυρίσω, αυτό που είναι που κάνεις.

Μπορώ, επίσης, να σας πω ότι αυτό δεν συνέβαινε πριν από τους υπόλοιπους αγώνες. Ο ύπνος και η ενέργεια ήταν διαφορετικά στους τελευταίους δύο αγώνες, αλλά προσπάθησα να τους προσεγγίσω το ίδιο. Δεν ανησυχώ γι’ αυτό και την επόμενη σεζόν θα επιστρέψω στον τρόπο με τον οποίο ξεκίνησα τη σεζόν.

Ο 32χρονος τονίζει για μία ακόμα φορά πως έχει ωριμάσει σαν άνθρωπος, ενώ δεν ξεχνά να αναφέρει πως το κλίμα εντός της ομάδας τον βοήθησε να αποδώσει τόσο καλά στην πίστα.

Κάθε χρόνο βελτιώνομαι και η κατανόηση της ζωής, οι αποφάσεις που παίρνεις και ο τρόπος που εμπλέκεσαι με άλλους ανθρώπους έχει αναπτυχθεί. Πιστεύω πως τα τελευταία χρόνια η αυτοπεποίθησή μου έχει βελτιωθεί όσον αφορά τον τρόπο που προσεγγίζω και τον τρόπο που κάνω τη δουλειά μου.

Δε θα έλεγα ότι νιώθω πιο ασφαλής -δεν είμαι  ιδιαίτερα ανήσυχο άτομο και δεν ήταν θέμα στο παρελθόν-, αλλά θα έλεγα ότι η θετικότητα ήταν η διαβεβαίωση της ομάδας γι’ αυτή τη σεζόν, ξεκινώντας από τον Toto και στη συνέχεια σε όλη την ομάδα. Η θετική ανταπόκριση που είχα από την ομάδα φέτος ήταν θεμελιώδης για τα αποτελέσματα που είχαμε. Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος από το ταξίδι μου με την ομάδα, και για να συνεχίσω να βελτιώνομαι σε αυτή την πτυχή της δουλειάς.

ΠηγήESPN

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...