Λίγες ημέρες μετά τον άδικο θάνατο του Κώστα Μαλανδρινού, στο παρακάτω video (το οποίο γυρίστηκε αρκετές βδομάδες νωρίτερα) θα δεις την τελευταία σχεδιαστική και κατασκευαστική προσπάθεια από τον αρχιτέκτονα-εφευρέτη Δημήτρη Κορρέ, το P4.

Η συνέντευξη του κ. Κορρέ δόθηκε στο ελληνικό Vice, με τα εξαρτήματα του αυτοκινήτου να είναι για πρώτη φορά όλα custom build και να έχουν αποκτήσει το δικό τους barcode. Και ενώ έμεναν ελάχιστες λεπτομέρειες για να περάσει σε περιορισμένη παραγωγή, δυστυχώς σταμάτησε η χρηματοδότηση, και ακόμα παλεύει για να βρει τρόπο να κυκλοφορήσει κανονικά.

Το Korres Project 4 είναι μια εντελώς ριζοσπαστική προσπάθεια, όχι μόνο για τα ελληνικά δεδομένα αλλά και παγκοσμίως, καθώς οι δυνατότητες του Korres 4 είναι απεριόριστες και ανεξάντλητες. Η λειτουργία της ανάρτησης, η οποία αποτελεί και το ατού του καθώς είναι διεθνώς αναγνωρισμένη και πατενταρισμένη. Μπορεί με χαρακτηριστική ευκολία να κινηθεί σε κάθε είδους επιφάνεια χωρίς να υπάρχει περιορισμός των ελαστικών που φορά, καθιστώντας το τη πρώτη προσπάθεια παγκοσμίως ενός τέτοιου ολοκληρωμένου “supercar” που μπορεί να κινηθεί με την ίδια άνεση σε πίστα, σε εκτός δρόμου όσο και σε χαλαρούς ρυθμούς για καθημερινές μετακινήσεις.

Αν θες να μάθεις περισσότερα για το εκπληκτικό αυτό αυτοκίνητο ρίξει μια ματιά σε αυτό το άρθρο εδώ.