Vettel: Η Formula E δεν είναι το μέλλον

Σχετικά άρθρα

Το ενδιαφέρον των κατασκευαστών για τη Formula E γίνεται όλο και μεγαλύτερο. Μεγάλες εταιρείες, όπως η BMW, η Audi, η Renault και η Jaguar παίρνουν μέρος στην ηλεκτρική σειρά της FIA, ενώ από το 2019 στο παιχνίδι θα μπουν οι Porsche και Mercedes, θέλοντας έτσι να αποκομίσουν τεχνογνωσία που θα μεταφέρουν στα αυτοκίνητα παραγωγής.

Η Formula E έχει τους δικούς της οπαδούς, όμως η αλήθεια είναι πως η κατηγορία δεν συγκινεί, λόγω των αργών μονοθεσίων, της έλλειψης ήχου και φυσικά των διαδρομών εντός της πίστας, με αποτέλεσμα το θέαμα να είναι λιγοστό. Ο Sebastian Vettel θεωρεί ότι η Formula E δε θα αποτελέσει το μέλλον για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, καθώς οι ίδιοι οι οδηγοί της κατηγορίας ισχυρίζεται πως οι αγώνες δεν είναι ό,τι καλύτερο.

Για ‘μένα, αυτό δεν είναι το μέλλον. Ο ηλεκτρισμός είναι τώρα πολύ δημοφιλής σε όλο τον κόσμο, όμως όποιος είναι ειλικρινής και ταυτίζεται με τους αγώνες, δεν πιστεύει ότι αυτό δεν ισχύει για τη Formula E. Τα μονοθέσια δεν είναι πολύ γρήγορα και πολλοί οδηγοί που έχουν οδηγήσει εκεί μού έχουν πει ότι η οδήγηση δεν είναι πολύ συναρπαστική.

ΠηγήGMM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

H Subaru ανανεώνει το αγωνιστικό BRZ Cup Car Basic

Από το 2013 η Subaru διαθέτει στη γκάμα της αποκλειστικά στην αγορά της Ιαπωνίας μια έκδοση του BRZ έτοιμη για χρήση εντός πίστας, όταν...

H Hyundai παρουσιάζει το αγωνιστικό Ioniq 5 eN1 Cup

Τέσσερις μήνες μετά την προεπισκόπηση η Hyundai αποκάλυψε το Ioniq 5 eN1 Cup, με το μοναδικό αυτό ηλεκτρικό αγωνιστικό αυτοκίνητο να βασίζεται στο Ioniq...